Sport és milyen mennyiségben, szoptatás mellett? Szeretném szoptatni sokáig, de 10kg még rajtam van ami zavar-. A többi lent!
Hát szerintem ez egyénfüggő.
Rajtam is 8-10 kiló van, 6 hónapja szültem és utálok tükörbe n@zni. Két hete elkezdtem a Béres Aüexandra kismamatornáját és egyidőben ezzel ledukáltam az üres kalóiák bevitelét is. Pont a felére csökkent a tejem mennyisége. Onnan tudom, hogy már régóta fejem a tejet és látom, hogy mennyi jön.eddig cicinként megvolt a 150 mili tej,akkor duplaannyi idő alatt jött le a 80 mili. Rengeteget ittam, de nem segített. Most próbálom visszahozni a tejet. Rrmár terhessége előtt és alatt is tornázott, így nyilván simán lenyom másfél óra tornát bármikor.
Próbáld ki, sokan tudnak szopi mellett tornázni, nekem sajnos nem jött össze.
Én is csak azt tudom mondani, hogy kezdjél el fokozatosan mozogni és meglátod hogy miként hat a szoptatásra.
Különben én 20 hónapig szoptattam intenzív sport (8-9 km futás, túrázás) a fiamat. A lányom négy hónapos, vele most 5-6 km-et futok, de fokozatosan, lassan emelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!