Nagyon gáz, hogy zavar szoptatásnál, ha bent ül velem szemben az anyósom a szobában?
Lelkiismeretfurdalásom van kicsit emiatt, mert anyukám ha bent van, nem zavar. De anyósommal nem tudok közben fesztelenül beszélgetni.
Nagyon gáz vagyok?
Pedig már a harmadik gyerekkel csinálom ezt végig.
Képtelen vagyok kiküldeni a szobából. Szerintem totál nem esne neki jól...
Ez emberfüggő :)
Én szoptatok minden nőnemű személy előtt! :))
Akár anyósom, anyukám, szomszéd néni, akivel jóban vagyunk, vagy barátnő...
Sőt...még nővérem férje előtt is, meg a kisfia előtt is, aki 14 éves :) Nem bújhatok el mindig! :)
4 hónapos kisfiú anyukája
Engem mindenki zavart, csak a férjem nem...
Én sem tudtam szoptatni a nagymamák, anyu, anyós, nagynénik előtt. Csak a férjem előtt. (meg persze a két másik gyermekem előtt)
Köszönöm mindenkinek a választ! Ezek szerint azért csak nem lógok ki annyira az átlagból. Mondjuk ez a dolog biztosan összefügg kicsit az anyósviszonnyal is... Pedig tényleg igyekszem, hogy jó viszonyban legyünk. De ez egyszerűen zavar.
(egyébként senkit nem pontoztam le - mindenki válasza érdekelt)
Köszi mégegyszer!
De minek van ott amikor etetsz? Nem tud valamit kitalálni a másik szobában magának addig?
Szerintem a szoptatás egy bensőséges együttlét is egyben a gyerekkel. Az apán kívül másnak semmi keresnivalója nincs ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!