Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagyon gáz, hogy zavar szoptat...

Nagyon gáz, hogy zavar szoptatásnál, ha bent ül velem szemben az anyósom a szobában?

Figyelt kérdés

Lelkiismeretfurdalásom van kicsit emiatt, mert anyukám ha bent van, nem zavar. De anyósommal nem tudok közben fesztelenül beszélgetni.

Nagyon gáz vagyok?

Pedig már a harmadik gyerekkel csinálom ezt végig.

Képtelen vagyok kiküldeni a szobából. Szerintem totál nem esne neki jól...

2013. máj. 1. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Énis szégyeltem magam de tedd magad túl rajta mert ez hüjeség énis rájöttem.
2013. máj. 1. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Engem is zavart az anyósom :D Egyedül anyukám és a férjem előtt szoptattam. Szerintem megértené, bár furcsállná, hogy miért csak most szólsz neki. Esetleg ha ott van a férjed, valamilyen ürüggyel kihívhatná, amikor szoptatsz.
2013. máj. 1. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Ez emberfüggő :)

Én szoptatok minden nőnemű személy előtt! :))

Akár anyósom, anyukám, szomszéd néni, akivel jóban vagyunk, vagy barátnő...

Sőt...még nővérem férje előtt is, meg a kisfia előtt is, aki 14 éves :) Nem bújhatok el mindig! :)

4 hónapos kisfiú anyukája

2013. máj. 1. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is szoptattam előtte. Felhúztam a pulcsim, semmi sem látszott, csak annyi, hogy kezemben a baba.
2013. máj. 1. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
Teljesen érthető, hogy előtte nem érzed fesztelenül magad...szerintem az a furcsa, akit már ez teljesen nem zavar...
2013. máj. 1. 17:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Engem mindenki zavart, csak a férjem nem...

Én sem tudtam szoptatni a nagymamák, anyu, anyós, nagynénik előtt. Csak a férjem előtt. (meg persze a két másik gyermekem előtt)

2013. máj. 2. 14:29
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ! Ezek szerint azért csak nem lógok ki annyira az átlagból. Mondjuk ez a dolog biztosan összefügg kicsit az anyósviszonnyal is... Pedig tényleg igyekszem, hogy jó viszonyban legyünk. De ez egyszerűen zavar.

(egyébként senkit nem pontoztam le - mindenki válasza érdekelt)

Köszi mégegyszer!

2013. máj. 2. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

De minek van ott amikor etetsz? Nem tud valamit kitalálni a másik szobában magának addig?

Szerintem a szoptatás egy bensőséges együttlét is egyben a gyerekkel. Az apán kívül másnak semmi keresnivalója nincs ott.

2013. máj. 3. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!