Második babánál ugyanakkor indult be a tejetek, mint az elsőnél?
nem, előbb jóval. Első baba reggel 7kor született aztán sajnos legközelebb csak este 6kor kaptam meg, majd éjszakára elvitték megint (23 óra körül) legközelebb hajnal 5kor kaptam meg (ez már a második nap volt ugyebár) onnantól végig velem volt de csak 4.napra lett tejem addig folyamatosan csak fogyott szegénykém, hiába tettem mellre én is béna voltam ő is , csak cumizott rajta tiszta véres fájdalmas stb. lett 4.nap éjjel indult be így 5. nap hajnali 5re sikerült produkálnunk végre egy 20g-os szopizást, így végre hazajöhettünk.
Második baba délután 2kor született már a szülőágyon szopott, másnapra teljesen bedurrantak a melleim (azaz beindult a tej) de ő ügyesen szopizott továbbra is 3 óránként alkalmanként 40-50ml-t is:)) Igazi kis zabagép volt (azóta is az) ő is ügyes volt én is sokkal gyakorlottabb és egyáltalán nem fájt, 10-15 perc alatt végzett egy alkalommal. 14 hónapos koráig szopott ( 10 hónaposan is még napi 6szor)
Úgyhogy teljesen másképp alakult. És a baba is sokat számít hogy milyen szopó.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!