Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Második babánál ugyanakkor...

Második babánál ugyanakkor indult be a tejetek, mint az elsőnél?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 08:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Császár lett a második ezért nekem nem, eléggé megszenvedtem vele...
2013. máj. 30. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem hamarabb indult meg. Császáros volt a második nálam is. A lényeg, hogy tedd mellre, hiába nem jön semmi. Az majd jól beindítja. :)
2013. máj. 30. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:

nem, előbb jóval. Első baba reggel 7kor született aztán sajnos legközelebb csak este 6kor kaptam meg, majd éjszakára elvitték megint (23 óra körül) legközelebb hajnal 5kor kaptam meg (ez már a második nap volt ugyebár) onnantól végig velem volt de csak 4.napra lett tejem addig folyamatosan csak fogyott szegénykém, hiába tettem mellre én is béna voltam ő is , csak cumizott rajta tiszta véres fájdalmas stb. lett 4.nap éjjel indult be így 5. nap hajnali 5re sikerült produkálnunk végre egy 20g-os szopizást, így végre hazajöhettünk.

Második baba délután 2kor született már a szülőágyon szopott, másnapra teljesen bedurrantak a melleim (azaz beindult a tej) de ő ügyesen szopizott továbbra is 3 óránként alkalmanként 40-50ml-t is:)) Igazi kis zabagép volt (azóta is az) ő is ügyes volt én is sokkal gyakorlottabb és egyáltalán nem fájt, 10-15 perc alatt végzett egy alkalommal. 14 hónapos koráig szopott ( 10 hónaposan is még napi 6szor)

Úgyhogy teljesen másképp alakult. És a baba is sokat számít hogy milyen szopó.:)

2013. máj. 30. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem előbb indult meg a másodiknál :)
2013. máj. 30. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!