Hogy élted meg amikor a babád abbahagyta a szopizást?
Mióta hozzátáplálunk, azóta úgy látom, hogy a szopi annyira nem fontos az életében. És mivel neki már nem annyira fontos, így én is "szívesebben" kezdek lemondani róla.
Szeretgetem máshogy. Többet énekelek neki, többet van a kezemben. A testi kontaktust máshogy oldjuk meg. És kevésbé vagyok ideges, hogy mennyit evett, elég e neki stb.
Most 7 hónapos
Szóval ha valaki 3 éves koráig merészkedik szoptatni az egy bolond anya aki magához akarja láncolni a gyermekét.
Ez nem igaz a fiam 10 éves teljesen kiegyensúlyozott kitünő tanuló gyerek.
11 hónapos volt, egyik napról a másikra nem kérte, pedig addig reggel, este, hajnalban, és nappal is szopott 2-3-szor.
Egyrészt örültem, hogy nem kell erővel leszoktatni, meg hogy nappal hagyhatom mással is (na most ez nem jött be, azóta jobban anyás).
Másrészt a sírás kerülgetett, nem tudtam megmagyarázni miért, pár napig rossz volt, ráadásul jegelni kellett a mellem, hogy elapadjon a tej, nagyon feszült 4-5 napig.
Harmadrészt szintén aggódtam, mert sem tápszert, sem babatejet nem ivott meg, tejet pedig nem mertem adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!