Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy élted meg amikor a babád...

Hogy élted meg amikor a babád abbahagyta a szopizást?

Figyelt kérdés
Ez mikor történt?
2009. okt. 5. 14:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
3,5 hónapos volt, elapadt a tejem... két hétig depi voltam, aztán rájöttem, hogy ettől nem dől össze a világ, a gyerek az enyém, az enyém is marad, és a lényeg, hogy boldog gyerek legyen, akit imádnak a szülei. Most 10 hónapos, virgonc, gyönyörű, aranyos, mosolygós! :)
2009. okt. 5. 14:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én örültem neki.
2009. okt. 5. 14:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
1 éves korukban választottam el őket. Természetes volt, hogy most már elég. Akkor már mindent ettek, jól el voltak nélküle is. És én is.
2009. okt. 5. 14:25
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Természetesnek.Sokáig szoptattam és teljesen magától,hagyta el.Igaz én türelmes voltam.3 éves koráig szopizott.De akkor már csak este.
2009. okt. 5. 14:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Örültem neki.
2009. okt. 5. 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mióta hozzátáplálunk, azóta úgy látom, hogy a szopi annyira nem fontos az életében. És mivel neki már nem annyira fontos, így én is "szívesebben" kezdek lemondani róla.

Szeretgetem máshogy. Többet énekelek neki, többet van a kezemben. A testi kontaktust máshogy oldjuk meg. És kevésbé vagyok ideges, hogy mennyit evett, elég e neki stb.

Most 7 hónapos

2009. okt. 5. 14:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Az enyém éppen most egy hete nem hajlandó szopizni, erős a gyanúm, hogy már nem is fog. 3,5 hónapos. Hát, mit mondjak, sajnáltam is, mert olyan jó volt nézegetni közben. Viszont így könnyebb minden, mert akár egy órán át is képes volt nyammogni rajta, mire kiszívta az adagját. Naponta 7 x 1 órám szabadult így fel.
2009. okt. 5. 15:24
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Szóval ha valaki 3 éves koráig merészkedik szoptatni az egy bolond anya aki magához akarja láncolni a gyermekét.

Ez nem igaz a fiam 10 éves teljesen kiegyensúlyozott kitünő tanuló gyerek.

2009. okt. 5. 16:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát én is örültem. 15 hónapos volt. 4 hónapos terhes voltam már. Alig tudtam leválasztani. Már jött utánam, húzta fel a pólóm ha enni akart. Hisztizett ha nem kapta meg. Utána rendeződött az alvása, a mamára is könnyebben rá tudtam bízni.
2009. okt. 5. 17:15
 10/11 anonim ***** válasza:

11 hónapos volt, egyik napról a másikra nem kérte, pedig addig reggel, este, hajnalban, és nappal is szopott 2-3-szor.

Egyrészt örültem, hogy nem kell erővel leszoktatni, meg hogy nappal hagyhatom mással is (na most ez nem jött be, azóta jobban anyás).

Másrészt a sírás kerülgetett, nem tudtam megmagyarázni miért, pár napig rossz volt, ráadásul jegelni kellett a mellem, hogy elapadjon a tej, nagyon feszült 4-5 napig.

Harmadrészt szintén aggódtam, mert sem tápszert, sem babatejet nem ivott meg, tejet pedig nem mertem adni neki.

2009. okt. 5. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!