Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Bekavarhat a menstruációmba,...

Bekavarhat a menstruációmba, hogy kisfiam abbahagyta a szopizást?

Figyelt kérdés
7 hónapos a fiam és két hete abbahagyta a szopit. Nekem viszont már 4 hónapja rendesen 30 napokra megjött a mensim. Most viszont egy hete késik. Védekezni,védekeztünk,de én tiszta idegbeteg vagyok,hogy most miért késhet. Lehet ez is az oka? Tesztet még nem vettem,de ha napokon belül nem jön meg,kénytelen leszek:-( Egyenlőre próbálom azzal vigasztalni magam,hogy ez kavart be.... Valakinél hasonló?
2010. ápr. 21. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Hasonlónak nem hasonló, de nekem addig nem jött meg a vérzésem, amíg szoptattam. Amint a fiam (szinte napra pontosan 1 évesen) lemondott a szopiról, 2 héten belül "nagylány" lettem. Ezzel azt akarom mondani, hogy bizony bekavarhat hormonálisan a dolgokba a szoptatás, vagy annak abbahagyása.
2010. ápr. 21. 11:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is ilyesmire gondolok,hogy a hormonokat megzavarta az abbahagyás. CSak hát nekem 3 hós volt amikor megjött és azóta is rendszeresen,most meg abbahagyta a szopit,erre nem jön meg..... Áhhhh nagyon idegesit:-(
2010. ápr. 21. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenképpen bekavarhat, de az is lehet, hogy terhes vagy. A kislányom 18 hónapig szopott, ahogy csökkkentette a mennyiségét, két hétre rá megjött egyszer, majd soha többet, bár még mindig szopizott, csak keveset. Júliusra várjuk a tesót!

2010. ápr. 21. 12:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Gratulálok a bébihez!! A szivem nekem sem bánná csak hát az anyagiak....:-(((

Meg hát még csak 7 hónapos és van egy hat éves lányom is. Ugyhogy én most imádkozom hogy csak a hormonok legyenek:-)

2010. ápr. 21. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért majd írd meg,hogy mi van :-))
2010. ápr. 22. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!