Miért van az hogy a babám jobban szeret csak az egyik mellemböl szopizni? A másikbol allig és érezhetöen kevesebb tej is van benne. Igy el fog belöle apadni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 14:11
1/4 anonim válasza:
Nem tudom miért van ez,de az én babám is ilyen.
A jobb mellemet jobban szereti :D Abba a tej is több.
Olyan 100-120 ml.A balba viszont sokkal kevesebb van,
olyan 40-50 ml.
4 hónapja szoptatok így,de nem apadt el a tejem emiatt.
Csak a balba mindig kevesebb van. :)
2/4 anonim válasza:
Amelyikben több a tej, azt jobban szeretik, mert ott kevésbé kell megdolgozni a kajáért. Nem hülyék a babák :) A másikat fejd gyakrabban, próbáld mindig üríteni.
3/4 anonim válasza:
Nekem a balt jobban szerette mint a jobbat.....nem apad el nyugi, amit benne hagy a kevésbé kedvelt ciciben, azt ki kell fejni. Kevesebb lesz, mint a másikban de legalább lesz. Mindig próbálkozz ezzel a mellel is, akármeddig szívja, nekem mára már egyenértékű lett a kettő(7hós a babóm)
4/4 kíváncsicska válasza:
Nekem azt a mellem szerette jobban amelyikre először rátették a kórházban.Nem tudom van-e összefüggés a 2 dolog között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!