El fog apadni a tejem? 3 hete még egy mellemből min.100ml le tudtam fejni, most meg nem jön le csak 40ml. (alkalmanként fejek, ha mennék valahova)
Szia. Ha a babának elég a tej, akkor azért csökkent, mert beállt a kereslet-kínálat. És nincs is ezzel semmi gond. Ha úgy érzed, nem elég neki, akkor kipróbálhatod a teát(nekem nem jött be)
Nekem a rántott leves, paradicsom leves, a sör hozta vissza. Bár utóbbit utálom, azért sikerült lehúzni néha:D
szerintem is csak a kereslethez alkalmazkodott a kínálat
szaporítani homeopátiás készítményekkel a leggyorsabb szerintem (urtica urens, ricinus communis, alfalfa), pontos adagolást patikában kérdezd meg, vagy egy homeopata orvostól.
esetleg ezt a kúrát próbáld ki:
teák közül én a dm-es allnatura-t ajánlom, meg a karamalzot
igyál macikávét, az is jó :)
és fejj minden szoptatás után. meg persze szoptass igény szerint, az a legjobb tejserkentő :))
Nekem anno egy 7(!) gyermekes anyuka ajánlotta a kesudiót. Persze nem hittem Neki. Már 6 hónapos volt a kicsi, mikor kipróbáltam. Utálom a kesudiót-hozzáteszem. Naponta megettem egy zacskóval, és naponta 15ml-rel nőtt meg a mennyiség. Hihetetlen volt! Nekem semmi más nem használt, se tea, se görögszénamag. Az biztos hogy napi 4-5 liter víz, az eredményes, de én ennyit sose tudtam meginni. Még a felét se :(
Ne add fel! És főleg ne stresszelj, mert az csak ront a helyzeten.
Miért kellene egy mellnek elégnek lennie? Azért van alapból kettő, hogy ha egy "kiürül", legyen egy másik is kéznél, nemde? :)
Szerintem is minden oké, csak beállt a szükséges tejmennyiség. Ha pedig időnként kevésnek érzed, csak szoptass két mellből, váltogatva, ez a legbiztosabb tejszaporító. Az összes többi egyéb étel, ital, bogyó csak ráadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!