Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » El fog apadni a tejem? 3 hete...

El fog apadni a tejem? 3 hete még egy mellemből min.100ml le tudtam fejni, most meg nem jön le csak 40ml. (alkalmanként fejek, ha mennék valahova)

Figyelt kérdés
Érzem is ,hogy olyan mintha valami enm stimmelne,mert sokszor már két mellből kell szoptatnom egy nem elég a 2 hónaposomnak. Mit csináljak ,hoyg több legyen?Vagy már esélytelen?
2012. dec. 19. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Ha a babának elég a tej, akkor azért csökkent, mert beállt a kereslet-kínálat. És nincs is ezzel semmi gond. Ha úgy érzed, nem elég neki, akkor kipróbálhatod a teát(nekem nem jött be)

Nekem a rántott leves, paradicsom leves, a sör hozta vissza. Bár utóbbit utálom, azért sikerült lehúzni néha:D

2012. dec. 19. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is csak a kereslethez alkalmazkodott a kínálat

szaporítani homeopátiás készítményekkel a leggyorsabb szerintem (urtica urens, ricinus communis, alfalfa), pontos adagolást patikában kérdezd meg, vagy egy homeopata orvostól.

esetleg ezt a kúrát próbáld ki:

[link]

teák közül én a dm-es allnatura-t ajánlom, meg a karamalzot

igyál macikávét, az is jó :)

és fejj minden szoptatás után. meg persze szoptass igény szerint, az a legjobb tejserkentő :))

2012. dec. 19. 18:43
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!mi az a macikávé?
2012. dec. 19. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:
és hol lehet kapni?
2012. dec. 19. 20:49
 5/6 coffeez ***** válasza:
100%

Nekem anno egy 7(!) gyermekes anyuka ajánlotta a kesudiót. Persze nem hittem Neki. Már 6 hónapos volt a kicsi, mikor kipróbáltam. Utálom a kesudiót-hozzáteszem. Naponta megettem egy zacskóval, és naponta 15ml-rel nőtt meg a mennyiség. Hihetetlen volt! Nekem semmi más nem használt, se tea, se görögszénamag. Az biztos hogy napi 4-5 liter víz, az eredményes, de én ennyit sose tudtam meginni. Még a felét se :(

Ne add fel! És főleg ne stresszelj, mert az csak ront a helyzeten.

2012. dec. 19. 21:17
 6/6 xStefix ***** válasza:
100%

Miért kellene egy mellnek elégnek lennie? Azért van alapból kettő, hogy ha egy "kiürül", legyen egy másik is kéznél, nemde? :)

Szerintem is minden oké, csak beállt a szükséges tejmennyiség. Ha pedig időnként kevésnek érzed, csak szoptass két mellből, váltogatva, ez a legbiztosabb tejszaporító. Az összes többi egyéb étel, ital, bogyó csak ráadás.

2012. dec. 19. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!