Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen gyakran fejhetem a...

Milyen gyakran fejhetem a tejem? Hány óránként?

Figyelt kérdés

2013. máj. 2. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ez nem igy működik

mindig azt fejd le és akkor amelyikből evett,ha 10 ml jön akkor annyi ha 50ml akkor meg annyi

egy napig simán összegyüjthetsz 100 ml-t vagy akár többet is

2013. máj. 2. 22:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Ma azt mondták, 3 órásnál rövidebb szüneteket ne tartsak két pumpa közben, de a pici nagyon kajás, gyorsan elfogy egy adag, tàpolni nem akarom.
2013. máj. 2. 22:25
 3/11 anonim ***** válasza:

nem ciciből eszik?lefejed és üvegből adod neki oda?

nem nagyon értem a válaszod,de azt akarod írni,h a 3 órákat nem bírja ki két evés közt?

mennyi idős a babád?

az én babám 6 hetes és ő bizony van h 1,5-2 óránként eszik.próbálkoztam h húzom az időt,de csak üvöltés lett belőle.én nem vagyok ennek a percre pontosan ekkor és ekkor kell ennie dolognak a híve,amikor kér adok neki.

2013. máj. 3. 06:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hónapos koráig fejnem kellett, mert egyszerűen nem tudott szopizni. Általában 3 óránként fejtem, éjjel-nappal, volt hogy gyakrabban, ha ép aludt vagy ilyesmi, és egy steril üvegben gyűjtöttem a hűtőben, és evés előtt melegítettem neki belőle. Úgy nem jött volna össze, hogy evés előtt fejek, mert akkor olyan borzaszt éhes volt mindig, hogy nem bírta volna ki.
2013. máj. 3. 08:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem fogadja el a cicit, sikít, tolja el magát, csak üvegből iszik. Nagyon nagy az étvágya, egész délután eszik:) szeretnék kb 2 óránként pumpálni, de egy szakértő mondta, hogy nem tesz jót.
2013. máj. 3. 11:13
 6/11 A kérdező kommentje:
8 hetes! Ha éhes adok neki mindig:) ezert is fontos!
2013. máj. 3. 11:14
 7/11 anonim ***** válasza:
ÉN volt hogy fejtem két óránként aztán 3 óránként, de az egyikben kevesebb volt tejtermelés miatt a védőnő mondta hogy egy nap óránként is lehet (hogy beinduljon a tej)
2013. máj. 3. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:
hasonlóan vagyok én is mi 2hetesek vagyunk de nekem se fogadja el így kénytelen vagyok fejni. én akkor fejem mikor érzem hogy feszül. van hogy 1-2óra múlva megint kell.
2013. máj. 3. 22:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Én már a szoptatás végénél járok, de annak idején akkor fejtem amikor időm volt rá, akár óránként is, ha szaporítani szerettem volna, nem lett tőle semmi bajom. Biztos mindent megpróbáltatok már, és nem belekotsogni akarok, de ha egymással szemben feküdnétek, a cici a szájánál folyamatosan, nem lehet hogy egyszer csak rákapna? Addig olvasgatsz, tévézel, lehet hogy rájönne a baba hogy mit kell csinálni. Én sokat szoptattam éjjel is, magam mellé vettem, és sokszor cicivel a szájában aludt. Bocs az off-ért.
2013. máj. 8. 12:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet!! Kipróbálom, nagyon szépen köszönöm!:)) nagyon hiányzik, olyan rossz pumpálni meg melegíteni, stb...nincs meg az a kontakt:(
2013. máj. 9. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!