Aki nagyon sűrűn (1-1,5 óránként) szoptatott, mikor ritkultak a szoptatások?
Igeny szerint szoptatok. Az elejen 2 orankent evett de ejjel is ketszer felkelt. Most 3 honapos lesz es 1-1,5 orankent eszik, viszont atalussza az ejszakat. Ez teljesen rendben van, szoptatasi tanacsado is mondta, hogy nincs gond a suru szoptatassal.
A kerdesem, hogy ez varhatoan a hozzataplalas elkezdesekor fog ritkulni. Nektek hogy volt? Koszonom!
Nálunk soha nem volt ilyen , még 1 évesen is napközben 4x szopizott.Persze mellette ekkor már kapott reggelit, tízórait, rendesen ebédelt, uzsizott és vacsorázott.a súlya is jól alakult mindig.Ő nagyon igényelte a közelségem.
Élvezd ezt az időszakot, mert gyorsan elmúlik.
Koszonom!
En is novekedesi ugrasra gondoltam, de 2 hete tart, igy nem hiszem hogy az. Meglatjuk :).
szintén három honapos a lányom:)
o szopival ritkán bir ki 2-3 orát, általában végtelen szopik vannak, 1-másfél oránként - neki igy kényelmes, elpiszmog vagy valamit nagyon rosszul csinálok. én ezért legtobbszor fejem a tejet, olyanko ugyesen megissza és 3 orát nyugodtan pihen... szoval nálunk ez az 1 oránkénti szopi a kezdetetktol megvan, és nemigen akar ritkulni:((( ezért szoktam rá az uvegre, idonként probálkozom a szopival, de mindig ez a vége:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!