Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi ideig szoptattatok?...

Mennyi ideig szoptattatok? Nagy gond hogyha elmúlt 3 éves a gyerek és még szopik? Úgy alszik el és ha fáj valamije vagy amikor úgy gondolja kéri.

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 09:40
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
29%
Úgyszintén egyetértek a kismamával! Az én kisfiam most tölti a 3. évét és MÉG SZOPIK! És nem bánom,mert ez a érzés,pillanat csodálatos!!! Én mikor megszültem a fiamat mindig azon aggódtam,hogy nem lesz tejem és lám!!! Nem értek azzal egyet,hogy 3 éves és harap, az én fiam ugyan úgy cicizik mint kiskorába egyetlen egyszer sem harapott! Ti meddig szoptattatok??? Ezt szerintem mindenki saját maga döntse el,hogy meddig szeretne szoptatni és mikor érzi kényelmetlennek. Én úgy vagyok vele inkább ciciztetek mint tápszerhez nyúljak,ezzel senkit nem szeretnék megbántani! Úgy hogy csak szoptassatok ameddig van tejetek !!!Nem tudom mért van az ,hogy sok anyuka csak azért szoptat 6 hónapos korig mert az ,,nagy könyvbe meg van írva,,.Hallottatok már olyan,hogy valami baja lett a gyereknek mert 3 éves kora után még szopizott????? Mert én nem! Ettől nem lesz semmi baja! Csak sajnos nagyon ritka az a anyuka akinek sokáig van teje ezért nem kell elítélni azokat akik hosszú ideig szoptatnak,igen mi legyünk büszkék rá!! A rosszallóan néző anyukáknak meg üzenem: Sajnálom ,hogy nem lehetett részed ilyen csodálatos érzésben!!!!
2013. szept. 3. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!