Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy szoktattátok le a babátok...

Hogy szoktattátok le a babátokat a szopásról?

Figyelt kérdés
Nagyon lefogytam már, alig vagyok 48 kiló. Állandóan cicizne, ha hagynám, de csak alvásoknál kap. Most ezt is szeretném abbahagyni, de nem tudom, hogy csináljam. Próbáltam, hogy adok neki tejet cumisüvegből,szerencsére elfogadja, de az én melleim nagyon fájnak, kezdenek begyulladni. Fejtem belőle egy kicsit, hogy ne feszüljön, de úgy érzem még több termelődik. Mit csináljak?
2013. máj. 1. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:

ÉN ÍRATTAM FEL GYÓGYSZERT, MERT NEM AKARTAM KÍNLÓDNI. TEJLEADÓ VOLTAM, MINDIG SOK TEJEM VOLT, ÁLLANDÓAN CSOMÓS VOLTAM, NEM AKARTAM KOCKÁZTATNI. (Most nyomtam ki a caps-lock-ot, bocsi...)

Miután leálltam a szoptatással, csak 3 nap után írattam gyógyszert, de az a 3 nap kínszenvedés volt. Amúgy brutális dolgot tettem, bekentem citrommal a cicit és elmondtam a másfél évesemnek, hogy megromlott a tej. Nem fintorgott, de nem is tetszett neki... ha éjjel nagyon kínlódik, akkor tudom, h szopizni akar, akkor elmesélem neki, hogy dehát emlékszel....olyankor megnyugszik és elfogadja a tejet...

2013. máj. 1. 18:35
 2/4 A kérdező kommentje:
A gyógyszert kivel írattad fel? Nőgyógyásszal vagy a háziorvos is felírja?
2013. máj. 2. 07:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nőgyógyásszal. De ha elkezded szedni, semennyit sem szopizhat.
2013. máj. 2. 09:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, hogy írtál! :)
2013. máj. 2. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!