SOTE II-n milyenek a csecsemősök, tényleg flegmán és lekezelőn viselkednek azzal, aki nem szoptat?
Elég sok rémtörténetet hallottam velük kapcsolatban csak úgy általánosan is, pluszban meg még azt is hogy akinek nincs teje/kevés a teje/nem szoptat stb, azzal még inkább bunkók..
Van ennek valami valóságalapja?
A kh-t nem ismerem, de ha ilyen a helyzeted, szerintem megérné már előre keresni valaki szopis szakembert, aki szükség esetén segíteni tudna neked. A szobatársak, gyakorlottabb anyukák is sokat tudnak segíteni, de nem biztos, hogy minden esetben a legjobb javaslatot tudnák neked adni...
(Ezzel nem őket akarom lehúzni, csak időnként tényleg megesik az ilyen. Ezért jó, ha mellettük ismersz valaki olyat IS, aki helyre tudja neked tenni a dolgokat.)
Én legalábbis biztosan így tennék, ha újra elsőbabás lennék. De anno sajnos én csak utólag kapcsoltam.
Én most szültem ott, és valóban van ilyen is, olyan is. Mivel elég túlterheltek, nem sok idő jut egy anyukára, de ha kérdésed van, és konkrétan bemész hozzájuk, akkor segítenek.
De szülés után bemegy a szobába csecsemőápoló is, meg szoptatási tanácsadó is, meg gyerekorvos is, csak kérdezni kell tőlük.
De odafigyelnek, ha nem TUDSZ szoptatni, mert pl még nem indult be a tejed, akkor adnak tápszert a picinek a 2. nap.
De mivel csak első nap van náluk a baba, utána végig veled van, annyira nem figyelik, hogy szoptatod-e, csak ha tápszert kérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!