Van köztetek olyan aki cigizik, vagy cigizett szoptatás alatt? Volt elég teje? Nem apadt el hamar?
Figyelt kérdés
csak normális válaszokt kérek!!!!2013. ápr. 29. 09:44
11/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. ápr. 29. 13:12
12/16 anonim válasza:
Ez pont egy olyan kérdés ami engem is érdekelt bár sosem dohányoztam és hát nem is tervezem.:)De mikor szültem volt egy anyuka aki amint szült már dohányzott és hát szoptatott is...na már most én meg is kérdeztem erről a védőnőt is meg a gyerekorvost is hogy hát még is mit okozhat ha valaki szopi alatt dohányzik.Azt mondták nekem hogy igazából semmit sem,de ez függ a mennyiségtől is..ha plha valaki 1-2 szálat elszív egy nap akkor az semmit sem okoz, még ki sem választódik nagyon.DE! aki már mondjuk napi 6-8 szálakat elszív annak számolnia kell egyrészt a tej elapadásával valamint azzal hogy a picurka akár nikotin függő lesz...és hát nincsen rosszabb egy "függő" csecsemőnél...De ez is csak akkor ha mindennap 8 szálat szív el valaki monjuk 1 hónapig...most ha egyszer elszívsz egy nap 8szálat semmi baj nem lesz de az nap azért nem ajánlatos szoptatni,ugyan ugy mintha valaki alkoholt fogyaszt.Még egyszer megjegyezném hogy sosem dohányoztam és nem is díjjazom ha valaki szoptatás alatt rágyújt,de ezek a tények legalábbis a gyerekorvos és a védőnő szerint.
13/16 anonim válasza:
Egyszerű a válasz: el kell dönteni, hogy melyik a fontosabb, a bagó vagy a babád egészsége. Sajnos a te kezedben van a döntés (nem a babádéban)
14/16 anonim válasza:
Ha megint előjönne a bagó utáni vágyad, figyeld meg, hogy néhány perc után elmúlik magától. Próbálj olyankor leülni, becsukni a szemed, és nyugodtan lélegezni. Nekem segített.
15/16 A kérdező kommentje:
köszi a választ és a tippet.
2013. máj. 1. 09:50
16/16 Balázs525 válasza:
Barátnőnk szoptatás alatt cigizik. Mitevő legyek hogy lerakja aztba rva cigit?
Fiamat sajnálom nagyon. Tiszta nyugtalanul alszik. Sir folyamatosan azt mondja párom azért mert hasfajos.
Napi 1doboz elmegy neki. Mit csinaljak segitsetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!