Van köztetek olyan aki cigizik, vagy cigizett szoptatás alatt? Volt elég teje? Nem apadt el hamar?
Én ismerek olyat akinek igen.
De tudsz róla h a nikotin kiválsztódik a tejben?? És h miket okoz?
Én is erős dohányos voltam terhesség előtt, mégis letettem egyből (előtte 16 évig cigiztem, volt, hogy nem 1 dobozzal ment el). Én nem hiszem el, hogy nem lehet kibírni már ezt a pici időt, főleg, hogy egész végig szépen kibírtad. A gyereked ÉLETE, EGÉSZSÉGE a tét. Miért akarod, hogy valami baja legyen? És attól félsz, hogy elapad a tejed emiatt? Ez a legkevesebb már ne haragudj.
Én anyatej párti vagyok, ha van, akkor szerintem fontos a szoptatás, de, ha nem bírsz magaddal, akkor sajnáld meg azt a babát, főleg, hogy a te kisbabád, csak érzel valamit iránta, és inkább adj neki tápszert, mint nikotinos anyatejet... Komolyan.
Nem akartalak lehurrogni, ne haragudj. Csak annyit írni, ha már nem bírod, akkor inkább tápszerezd, mert az a legkisebb baj lenne, ha elapadna a tejed. Vagy adj magadnak még egy kis időt, mondjuk 6 hónapos koráig szoptasd (cigi nélkül) és utána válaszd el.
Én az első terhesség előtt hagytam abba a dohányzást és majdnem 2 éves koráig szoptattam a kisfiamat. Néha kívántam a cigit meg melegben néha jól esett volna egy kis sör, amit szeretek, de sem egy cigi, sem egy korty alkohol. Nem olyan nehéz megállni egyébként. Most újra terhes vagyok és néha kíván az ember káros dolgokat, de hidd el, most nem saját magadat károsítanád, hanem egy másik életért is felelős vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!