Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van köztetek olyan aki cigizik...

Van köztetek olyan aki cigizik, vagy cigizett szoptatás alatt? Volt elég teje? Nem apadt el hamar?

Figyelt kérdés
csak normális válaszokt kérek!!!!
2013. ápr. 29. 09:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

Én ismerek olyat akinek igen.

De tudsz róla h a nikotin kiválsztódik a tejben?? És h miket okoz?

2013. ápr. 29. 09:49
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Igen ismerek, kb .6 hónapig szoptatott is, de a gyereke tejcukor- és lisztérzékeny is lett, nem biztos, hogy azért mert cigizett, de lehet, hogy közrejátszott. Mindenesetre elítélendő, nagy rá az esély, hogy a gyerek asztmás is lesz, gondolom az ilyen terhesség alatt is dohányzott. Nem beszélve egyéb krónikus betegségek kialakulásáról!
2013. ápr. 29. 09:55
 3/16 A kérdező kommentje:
mert én erős dohányos voltam,letettem terhesség alatt,de most hogy megvan a pici már alig bírok magammal,félek hogy kisértésbe esek,és ha esetleg egy egy szálat elszívok,elapad a tejem...de próbálom türtőztetni magam,csak nem tudom meddig fogom bírni...
2013. ápr. 29. 10:05
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
tesóm alig várta, hogy megszüljön... rohantak is neki az (idióták) cigit venni a párja volt ez az okos... rengeteg teje volt első perctől fejésenként 100-150 mili jött le.. miután cigizni kezdett 1 hetes lehetett a kicsi 0 teje volt néhány nap alatt... Ilyet szól legalább nem lesz csúnya melle, neki úgyse volt fontos a szoptatás, és tök jó tápszerek vannak...
2013. ápr. 29. 10:36
 5/16 anonim ***** válasza:
72%

Én is erős dohányos voltam terhesség előtt, mégis letettem egyből (előtte 16 évig cigiztem, volt, hogy nem 1 dobozzal ment el). Én nem hiszem el, hogy nem lehet kibírni már ezt a pici időt, főleg, hogy egész végig szépen kibírtad. A gyereked ÉLETE, EGÉSZSÉGE a tét. Miért akarod, hogy valami baja legyen? És attól félsz, hogy elapad a tejed emiatt? Ez a legkevesebb már ne haragudj.

Én anyatej párti vagyok, ha van, akkor szerintem fontos a szoptatás, de, ha nem bírsz magaddal, akkor sajnáld meg azt a babát, főleg, hogy a te kisbabád, csak érzel valamit iránta, és inkább adj neki tápszert, mint nikotinos anyatejet... Komolyan.

2013. ápr. 29. 10:44
 6/16 A kérdező kommentje:
jójó nem kell lehurrogni.még nem cigizek,csak nagyon nagyon nehéz már türtöztetni magam.megteszek mindent hogy ne gyújtsak rá.csak kiváncsi voltammások tapasztalataira.
2013. ápr. 29. 11:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem akartalak lehurrogni, ne haragudj. Csak annyit írni, ha már nem bírod, akkor inkább tápszerezd, mert az a legkisebb baj lenne, ha elapadna a tejed. Vagy adj magadnak még egy kis időt, mondjuk 6 hónapos koráig szoptasd (cigi nélkül) és utána válaszd el.

Én az első terhesség előtt hagytam abba a dohányzást és majdnem 2 éves koráig szoptattam a kisfiamat. Néha kívántam a cigit meg melegben néha jól esett volna egy kis sör, amit szeretek, de sem egy cigi, sem egy korty alkohol. Nem olyan nehéz megállni egyébként. Most újra terhes vagyok és néha kíván az ember káros dolgokat, de hidd el, most nem saját magadat károsítanád, hanem egy másik életért is felelős vagy.

2013. ápr. 29. 12:17
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Énis nehezen hiszem el h nincs ennyi önfegyelem egy emberben, pláne h a saját gyerekének az egészsége a tét....de mind1 mindenkinek a saját lelkiismeretével kell később elszámolnia. Onnantól h rágyujtasz akár egy szálra is onnantol kezdve ne szoptass. Hidd el jobb neki akkor anélkül....
2013. ápr. 29. 12:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Én terhességem előtt cigiztem.Mikor meg mondták hogy terhes vagyok,abba a pillanatba letettem.Nem is hiányzott.Tudtam szoptatni 3 hónapos koráig,mert nem volt elég tejem.Utána gyújtottam rá megint.Szóval ki lehet ezt bírni.
2013. ápr. 29. 12:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is a terhesség előtt tettem le a cigit. Erős dohányos voltam. 30 éves vagyok, 15 éves korom óta dohányoztam, napi másfél doboz volt a fogyasztásom. A pozitív teszt óta egy slukkot sem szívtam. Kisfiam 6 hónapos kora után apadt el sajnos a tejem. Most 8 hónapos. A mai napig kívánom a cigit, de nem fogok még egy jó darabig rágyújtani.Nem magam miatt. Nem tudnám úgy ölelgetni, puszilgatni a kisfiam, hogy a büdös cigifüstös leheletemet szagolgassa. Azt is gondold át, hogy ez neki milyen kellemetlen lesz! Egy dohányos ember lehelete nem a legkellemesebb ám. Ezen a gyakori fogmosás sem segít! Én már csak tudom. :)
2013. ápr. 29. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!