Mindenki elkezte 6hosan a hozzataplalast csak anyatejes babaknal?
Háát, én most inkább 7 hónapsan...
Ismerek olyat, aki nem kezdte el a hozzátáplálást, megkínálta a gyereket mindenfélével, de csak kóstolás szinten. Nem is tudom, mikor evett rendesen más kaját a szopin kívül, de bőven 1 éves koron túl.
Én is inkább csak próbálkoztam 6 hós korától...de csak 7 hósan jutottunk el oda hogy egyáltalán egy féle gyümölcsöt végre elfogadott. És onnan még hosszú út vezetett addig, amíg főzeléket meg húst is megevett.
Közben gyarapodni meg nem gyarapodott már a tejemtől 5 hós korától kezdve, csak alig. Rengetegszer akart szopizni,(napi 12szer) de mégsem lett tőle már több tejem.
Nem véletlen, hogy azt írják, hogy 6 hóig elég nekik csak az anyatej, nálunk ez teljesen bejött, csak épp enni meg nem akart.
Ettől függetlenül 1 éves koráig szopizott végül.
És amúgy sose volt egy jó evő, csecsemőnek sem, és most kisgyermekként meg még kevésbé.
Én igen.
Most 6,5 hósnapos, de még nem váltott ki egy étkezést sem, nem is siettetem.
De voltakolyan napok,a mikor nem evvett semmit, csak tejet, vagy csak nagyon keveset a gyümölcsből.
09-28 09:39-es vagyok
Most kezdemm bevezetni a vacsorát, 8 hónapos volt egy hete.
Naponta 4x ciczik még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!