Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindenki elkezte 6hosan a...

Mindenki elkezte 6hosan a hozzataplalast csak anyatejes babaknal?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

Háát, én most inkább 7 hónapsan...

Ismerek olyat, aki nem kezdte el a hozzátáplálást, megkínálta a gyereket mindenfélével, de csak kóstolás szinten. Nem is tudom, mikor evett rendesen más kaját a szopin kívül, de bőven 1 éves koron túl.

2009. szept. 26. 23:31
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Én az első gyerkőcnél sokkal később kezdtem el a hozzátáplálást. Majdnem egy éves koráig csak szopizott. Iszonyú rossz evő, rengeteget küzdök vele. Most a másodiknál már 6 hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást, most 1 éves, imád enni :) És még mindig szopizik egy nap többször is. Lehet, hogy a nagylányomnál csak véletlen volt, hogy rossz evő lett, de én úgy gondolom, nem véletlen, hogy 6 hónapos kortól ajánlják, meg kell tanulnia élvezni az ízeket, jól enni.
2009. szept. 27. 06:55
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Én is inkább csak próbálkoztam 6 hós korától...de csak 7 hósan jutottunk el oda hogy egyáltalán egy féle gyümölcsöt végre elfogadott. És onnan még hosszú út vezetett addig, amíg főzeléket meg húst is megevett.

Közben gyarapodni meg nem gyarapodott már a tejemtől 5 hós korától kezdve, csak alig. Rengetegszer akart szopizni,(napi 12szer) de mégsem lett tőle már több tejem.

Nem véletlen, hogy azt írják, hogy 6 hóig elég nekik csak az anyatej, nálunk ez teljesen bejött, csak épp enni meg nem akart.

Ettől függetlenül 1 éves koráig szopizott végül.

És amúgy sose volt egy jó evő, csecsemőnek sem, és most kisgyermekként meg még kevésbé.

2009. szept. 27. 07:38
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Mi 4 honapos kortol eszunk almat reggel,es most 5 honapos koratol a sargarepat,szereti,es persze szopizik rendesen.
2009. szept. 27. 07:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Én igen.

Most 6,5 hósnapos, de még nem váltott ki egy étkezést sem, nem is siettetem.

De voltakolyan napok,a mikor nem evvett semmit, csak tejet, vagy csak nagyon keveset a gyümölcsből.

2009. szept. 28. 09:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, mert az anyatejben ilyenkor már nincs meg minden a megfelelő mennyiségben, amire ilyenkor már szüksége van a szervezetnek (pl vas). Az alma, répa, majd sütőtök, krumpli kezdetnek nagyon hasznosak, és finomak.Mindkét gyermekem csak úgy hamizta befelé. Sokkal látványosabban gyarapodtak, és jóevők 'hálistennek'.
2009. nov. 11. 08:15
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem érdemes elkezdeni hat hónaposan vagy egy kicsit előtte mert utánna már sokkal nehezebben fogad el mást.Én 5 hónaposan kezdtem.
2009. nov. 13. 09:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak anyatejes baba, 5 és fél hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, de mire kiváltottunk egy étkezést, majdnem 8 hónapos volt, a második étkezést majdnem 9 hósan sikerült.
2009. nov. 13. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:

09-28 09:39-es vagyok

Most kezdemm bevezetni a vacsorát, 8 hónapos volt egy hete.

Naponta 4x ciczik még.

2009. nov. 14. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!