Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most akkor ez hogy is van?

Most akkor ez hogy is van?

Figyelt kérdés
Amikor arról olvasok mennyi egy csecsemő napi adagja az hogyan értendő?24 óra alatt kell a mi esetünkben(3 hónaposan)600-700ml-t ennie,vagy az csak a napközbeni szopizásokra vonatkozik,avagy az éjszakai is beleszámít?
2009. szept. 26. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan,hogy ennyit vagy annyit kell ennie.Annyit eszik minden baba,amennyire szüksége van.Ha többet akarsz neki adni,nem eszi meg.Ha kevesebbet kap a kelleténél,akkor ordít,mert éhes.Az a fontos,hogy gyarapodjon,akkor eleget eszik.
2009. szept. 26. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
24 óra, az éjszakai is beleszámít természetesen.
2009. szept. 26. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
24 óra. De egyénileg eltérhet, mert más az emésztésük, ha tejről van szó, pedig a tápanyag is.
2009. szept. 26. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy 24 órára számít.

És csak ajánlott napi adag van, ezt testsúlykilogrammonként 150 grammal számolják per nap.

Ez az én 3,5 hós lányom esetében, aki 6400 gramm napi 900 gramm lenne.

És ennyit nem eszik meg, mert lemértem kíváncsiságból. De heti 100-150 grammot így is hízik.

2009. szept. 28. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:

utolsó

Ja, és az éjjel is beleszámít természetesen.

2009. szept. 28. 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!