Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Te is szivbaj nélkül szoptatsz...

Te is szivbaj nélkül szoptatsz és nemcsak otthon?

Figyelt kérdés
én simán megszoptatom a védönönél, autoban parkban bárhol ahol adott a lehetőség nem szorakozok jaja meglátnak letakarom igy meg nem látják.
2013. ápr. 26. 12:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
én két hónap múlva szülök, még nem tudom, hogy fogok ehhez a témához viszonyulni, de egy dolog biztos: egy nőnek joga van akárhol szoptatni a gyermekét, és ha valakit ez zavar, ne nézzen oda.ez a világ legtermészetesebb dolga, és pl nem küldhetnek ki egy bevásárlóközpontból, vagy akárhonnan emiatt.alapvetően én elég szemérmes vagyok, most nem tudom elképzelni, hogy mások előtt szoptassak, de ha a gyermekem éhes lesz, és adni kell neki, biztos nem fog érdekelni, hogy ki látja, és szerintem is meg lehet azt szépen oldani. sok szoptató nőt láttam már, és egyiknek sem láttam a mellét.
2013. ápr. 27. 13:23
 22/22 anonim ***** válasza:
Ez attòl is fugg, hogy mennyi idos a baba, kb. 6-7 hònapos koràig megszoptattam "bàrhol" , kèsobb indulàs elott megetettem, ìgy kibìrt 4 òràt is, ha nem kapott valami màst.
2013. ápr. 28. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!