Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Te is szivbaj nélkül szoptatsz...

Te is szivbaj nélkül szoptatsz és nemcsak otthon?

Figyelt kérdés
én simán megszoptatom a védönönél, autoban parkban bárhol ahol adott a lehetőség nem szorakozok jaja meglátnak letakarom igy meg nem látják.
2013. ápr. 26. 12:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én sokat gondolkodok ezen, júliusban szülök, remélem tudok majd szoptatni, nagyon szeretnék, lehetőség igény szerint. De akkor hogyan fogunk menni játszira, ide-oda, városba, stb. elég szégyenlős vagyok és nem tudom, képes leszek-e idegenek előtt szoptatni, hiszen gondolom nem mindig megoldható elvonulni egy külön terembe, szobába vagy autóba ülni...
2013. ápr. 26. 12:43
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Én szoptattam, persze igyekeztem elkerülni a feltűnést és a magam meg a gyerek érdekben is csendes helyre vonultam (hogy ne más felé figyeljen), de úgy voltam vele, hogy ha egy olyan társadalomban élünk, ahol teljesen természetes, hogy egy utcán sétáló lányról nyáron ránézésre megmondom, hogy csipkés fehér melltartó és tangabugyi van rajta, akkor ne legyünk már annyira álszentek, hogy egy szoptató anyukán fennakadunk, akinek a melléből egy ujjnyi darabka sem látszik, mert elfordul és takarja a póló.
2013. ápr. 26. 12:55
 13/22 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk játszóra nem akartam még menni pici babával:)

De mindent meg lehet oldani amúgy mikor már kiismered a babádat tudod mikor fog megéhezni , ismered a jelzéseit , nem állandóan szoptatással akarod megnyugtatni akkor is ha nem éhes, és megszervezitek merre mentek, megtanulod hol vannak mondjuk szoptatásra alkalmas helyek vagy autóba tényleg mindig vissza lehet vonulni. Minden szervezés kérdése.

meg hozzáállás kérdése, barátnőm pl. bárhol szoptat mert ő minden bajra a szopit tartja megoldásnak a babájánál pedig már nem kicsi, nekik így jó náluk ez így alakult ki. Így egyértelmű hogy a nyílt színi szoptatás híve ő. Engem nem zavar, ő dolguk hogy csinálják:)

Így választhatott aközött hogy szégyellősködik vagy nem mennek sehova (náluk tényleg kiszámíthatatlan mikor jön a köv. szopi) így ő levetkőzte a szégyellősségét.

2013. ápr. 26. 12:57
 14/22 anonim ***** válasza:
70%
azért nem kell ám agyonszervezni mindent, bízzatok az anyai ösztönötökben, és nem kell ráparázni semmire sem, főleg nem előre.
2013. ápr. 26. 13:00
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

Pont a játszótér egy olyan hely, ahol muszáj. Tavaly nyáron volt pici a harmadik babám, nem mondhattam azt a két nagynak, hogy irány haza 10 perc után, mert megszomjazott a pici.

Vizet nem fogadott el, és tényleg irtó hőség volt, szóval volt hogy 20 percenként kért pár kortyot. Megoldottuk.

korábbi válaszoló

2013. ápr. 26. 13:04
 16/22 anonim ***** válasza:
51%

Én se tudnék feltűnésmentesen szoptatni 85E-s mellekkel...

Sosem teszem, csakis lakásban és csak nők előtt (kivétel a férjem).

Apám alapból gusztustalanul megbámul, nem hiányzik, hogy még a mellem is elővegyem neki, br...

Engem az is zavarna, ha idegenek megbámulnának az utcán, vagy akár védődőnél stb.

Ha olyan orvosi vizsgálatra megyünk ahol tudom, hogy sokat kell várni, viszek lefejt tejet.

2013. ápr. 26. 13:54
 17/22 anonim ***** válasza:
92%
100 E mellekkel is tudtam mindig diszkréten szoptatni, akárhol. Csak egy hordozókendő és kész, sehol semmi nem látszik, olyan mintha csak aludna a baba. Illetve egy alsó top, és akkor egyik réteg lehúz, másik el, a kettő közötti lukon épp kifér aminek ki kell és még csak a dekoltázs sem lesz csupasz.
2013. ápr. 26. 15:25
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát én első babánál csak otthon. Viszont ha meg lesz a második, tuti muszáj lesz a játszótéren is. Szerintem valami kendőt viszek majd...

Egyébként jómagam nem lennék szégyenlős, ha nem tudnám, hogy sokan ránk nézve majd elítélik az "intimitás" e formáját, pedig - mint az egyik válaszoló is írta - a hiányos vagy ízléstelen öltözködés ugyanakkor egyre elfogadottabb.

2013. ápr. 26. 15:30
 19/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem szoptatok akáhol, akármikor. Minden programot ehhez igazítunk. Nem veszem elő a mellem nyilvános helyen, keresem a meghitt hangulatot, nyugalmat. Ahogy nem pisilek bokorba, és nem eszem tömegközlekedésen, stb. ennek is meg van a maga helye és ideje. Rokonok sem kellenek körítésnek.
2013. ápr. 26. 20:42
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk nem értem ezt a szent szoptatás meghitt gyertyafényes dolgot, eszik és iszik a kicsi és kész. Van idő otthon a meghittségre, igény szerinti szoptatás esetén roppant mókás lenne minden egyes cicizésnek ekkora feneket keríteni. Amikor otthon vagyunk meghittkedünk, de ha éppen nem, akkor csak "simán" szopizás folyik, iszik, eszik és kész. Nem gondolom a szoptatást olyan természetfeletti dolognak, amihez mindig a szentélyben kéne lenni, arról nem is beszélve, hogy az ember ki se nagyon tudna mozdulni főleg az első hónapokban ha mindig körülményeskedne...
2013. ápr. 26. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!