Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Két etetés közt mit igyon?

Két etetés közt mit igyon?

Figyelt kérdés

2hónapos a pici babám.Anyatejes.Napi 6x eszik, napközben 3óránként, éjszaka tovább bírja!21:00-tól hajnali 4:00-ig alszik!

Kérdésem, hogy napközben 3óránként eszik, de a két etetés közt sztem szomjas, mert nyújtogatja a nyelvét!Kipróbáltam és adtam neki egy pici teát, és majdnem lenyelte a cumisüveget!De nem tudom mit lehetne még adni neki ebben a nagy melegben?

Én mikor gyerek voltam Anyukám, már kóstoltatta az ízeket, alma,s.répa leve(ici-pici mennyiségben), de a védőnő azt mondta elég az anyatej neki 4hónapos koráig!

Ki érti ezt?Akkoriban más idők jártak??

Kinél hogy volt?

Írjatok!

Köszi!

2013. ápr. 26. 10:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jáj, már mér' lenne egész napos a szoptatás attól, hogy akkor is megszoptatod amikor "csak" szomjas? Vagy ezután akkor egész nap cumisüveggel a szájában lesz? Ha így is lenne az menyivel jobb?

A "szakértőid" nyilván nem olvasnak szakmai hírleveleket és a továbbképzések anyagát is kukába küldik olvasatlanul:(

Egyelőre nincs 40 fok, hogy ne lenne elég a tej, persze csak ha i.sz. adod helyes szoptatási gyakorlat mellett. DE még a hőségben is elég szokott lenni az anyatej, ha _valóban_ igénye szerint kapa a a jól szopó baba. Jah, egészen hat hónapos koráig.

Igen, akkoriban teljesen más idők jártak, egy csomó utánkövetéses vizsgálat, allergológiai, gasztroenterológiai és tsai témájú kutatással volt másabb a világ. Ja, és kevés anyuka lehetett otthon addig a babával mint mi most, tehát az elválasztás igencsak sürgős dolog volt. Változnak az idők, kár, hogy erről sokan lemaradnak.

2013. ápr. 26. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!