Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 hetes baba kb mennyit kell...

1 hetes baba kb mennyit kell hogy egyen?

Figyelt kérdés
Minden nap van olyan legalább egyszer hogy nem alszik el szopi után . Nézelődik majd sirdogál megint kap cicit (van hogy háromszor négyszer is cicizik ) és eltart akár másfél két órát mig visszaalszik . Normális hogy már most nem feszül annyira cicim ? Attol még van elég tejci , hogy durran ki a mellem :-)
2013. ápr. 23. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
örülj neki nincs meghatározva hogy márpediglen ennyit kell ennie mert ha nem irgum burgum enyém is ezt csinalta de mára 9 hetes és 4 órája alszik változo
2013. ápr. 23. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:
1 hetes korban teljesen normális, hogy másfél órákat is szopizik a baba. A cici neki a megnyugvás, meghosszabbított köldökzsinór. A mérlegezés nem túl szerencsés, mert idegileg megviseli az embert, ha látja, nem az előírt adagot eszi a baba. Pedig minden babának más és más a szükséges tejmennyiség. Az, hogy nem durran szét a cicid, az nagyon jó. Nekem másfél hétig kőkemények voltak, sírtam a fájdalomtól. Alig vártam a puha ciciket. Minél puhább a cici, annál zsírosabb, laktatóbb tej ürül belőle.
2013. ápr. 23. 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

1 hetes baba még tanulja a szopizást, szóval az elején még nem gáz, ha sokáig tart a szoptatás. Pár hét alatt ez lecsökken többnyire.

Az Én kislányom 1 hetesen 30-40 milit evett max. Ilyenkor már örömtáncot jártunk.

De azt javaslom, ne milikben mérd, hogy eleget eszik-e. Azt figyeld meg rajta, hogy elpilled-e evés után, alszik-e eleget. Ha nem, akkor még éhes lehet. 1 hetes baba általában tényleg csak eszik-alszik, szóval hamar kiderül, hogy eleget eszik-e. Én figyelem azt is, hogy mennyi ideig van cicin, illetve, hogy hallom-e nyelni, vagy csak rágózik. :)

A tej belövellése nekem is pár napig tartott csak szerencsére, azóta csak akkor van hasonló érzésem, mikor sok idő telik el két szoptatás között. De ilyenkor pl. szoktam fejni belőle, hogy ne feszüljön.

2013. ápr. 24. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!