Szoptatas alatt milyen gyogymodot tudtok megfazasra? Folyik az orrom, faja fejem es a torkam. Alternativ gyogymodokra lennek kivancsi, hogy ne artsaka kicsinek
Egyrészt.
Megfázást nem nagyon szoktak gyógyszerekkel ilyenekkel kezelni. Orrsprayket lehet használni, ha lázas vagy, fáj a fejed, akkor a mind paracetamol, mind ibuprophen tartalmú gyógyszert be lehet venni (pár napos alkalmazása nem árt.).
Egyébként a patikák többségében vannak homeopátiás szerek, amiket nyugodtan lehet használni. Megfázásra az OSCILLOCOCCINUM nevű "gyógyszert" javasolnám.
Fokhagyma
2009 decembere óta nem szedtem gyógyszert, mert terhes lettem a kislányommal, azóta már született egy kisfiam is, és a folyamatos terhesség + szoptatás + terhesség + szoptatás miatt én is kerültem, hogy bármire gyógyszert vegyek be. Amikor megfázom (szerencsére nem gyakran), vagy érzem, hogy kerülget valami, akkor összetörök 2 gerezd fokhagymát, ráteszem kenyérre és gyorsan megeszem. Ez még mindig bevált idáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!