Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elfekudtem a nyakam, nagyon...

Elfekudtem a nyakam, nagyon faj, tudtok ra valami hatasos es gyors gyogymodot?

Figyelt kérdés
1 honapos a babam es szoptatom.1 tbl Algopyrint mar vettem be.
2010. okt. 5. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnos doki kell hozzá, de a Mydeton izomlazító szedhető szopi alatt, Flector EP kenőcs, és bármilyen más diklofenák hatóanyagú kenőccsel bedörzsölheted.

Jobbulást!

2010. okt. 5. 14:42
 2/8 anonim ***** válasza:
A kenőcsök vény nélküliek! ez lemaradt.
2010. okt. 5. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:

A Mydetont nem használhatod! Párom,anyuja és apuja is a Richterben dolgozik.Ők mondták. Nekem is ez volt multkor.

Van egy Voltarenthermo nevű tapasz ez jó nagyon,próbáld ki.

Ovatosan tornáztasd a nyakad. Úszás jó állitólag nagyon rá.

Nekem még a Flector zselé vállt be. Meg a Traumel.Ez kicsit drága,de homeós.Ja és az Aflamin(persze zselében) is nagyon hatásos:)

2010. okt. 5. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok, a Mydetont jóvá hagyta a házi orvos a gyerek orvos és egy szoptatási tanácsadó. Mindegyik azt mondta, hogy minden gond nélkül mehet!

Nem az számít, hogy mit írnak a leírásban, mert ott gyakorlatilag mindenre azt írják, hogy terhes és szoptatós nem használhatja. (Ha megnézed, a Flectorra és társaira is...) A gyógyszergyáraknak így egyszerűbb, mert nem perelik őket feleslegesen...

2010. okt. 5. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Kicsit megtört(klopfolóval ici-picit megütögetett) káposztalevelet kenj be vékonyan mézzel, azt tapaszd a fájó részre, hagyd rajta alkalmanként 20-30 percig. Ezt ismételd meg naponta 1x-2x amíg nem javul. Én ugyan így voltam idén áprilisban mint Te és a természetgyógyászom ajánlotta ezt. Nekem bevált! Jobbulást!
2010. okt. 5. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem ezt mondta a házidokim... Dokija válogatja ezek szerint..
2010. okt. 5. 22:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszi Mindenkinek a valaszt!Vegulis Flectorral kentem a nyakam+maszirozas+meleg furdo.Igy sikerult kikuralni magam.
2010. okt. 10. 21:16
 8/8 Skywalker33 válasza:

Halihó,

a jó csontkovács 1 kezeléssel megoldja.

Ez a legjobb, nincs kenőcs, vegyszer stb...

csakhogy 4 ezer forint alatt nem jutsz hozzá sajnos..

t

2012. szept. 4. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!