Elfekudtem a nyakam, nagyon faj, tudtok ra valami hatasos es gyors gyogymodot?
Sajnos doki kell hozzá, de a Mydeton izomlazító szedhető szopi alatt, Flector EP kenőcs, és bármilyen más diklofenák hatóanyagú kenőccsel bedörzsölheted.
Jobbulást!
A Mydetont nem használhatod! Párom,anyuja és apuja is a Richterben dolgozik.Ők mondták. Nekem is ez volt multkor.
Van egy Voltarenthermo nevű tapasz ez jó nagyon,próbáld ki.
Ovatosan tornáztasd a nyakad. Úszás jó állitólag nagyon rá.
Nekem még a Flector zselé vállt be. Meg a Traumel.Ez kicsit drága,de homeós.Ja és az Aflamin(persze zselében) is nagyon hatásos:)
Első vagyok, a Mydetont jóvá hagyta a házi orvos a gyerek orvos és egy szoptatási tanácsadó. Mindegyik azt mondta, hogy minden gond nélkül mehet!
Nem az számít, hogy mit írnak a leírásban, mert ott gyakorlatilag mindenre azt írják, hogy terhes és szoptatós nem használhatja. (Ha megnézed, a Flectorra és társaira is...) A gyógyszergyáraknak így egyszerűbb, mert nem perelik őket feleslegesen...
Halihó,
a jó csontkovács 1 kezeléssel megoldja.
Ez a legjobb, nincs kenőcs, vegyszer stb...
csakhogy 4 ezer forint alatt nem jutsz hozzá sajnos..
t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!