HogY kell kifőzni a mellszívót vagy cumisüveget, vagy akármit amit a baba a szájába vesz?
Figyelt kérdés
Forráskor rakom bele, vagy még előtte, és meddig kell benne hagyni? Kell még mást is raknom a vízhez?2013. ápr. 18. 18:07
1/5 anonim válasza:
Forráskor kell belerakni a vízbe, nem kell semmi mást tenni a vízbe. Forrásban lévő vízbe tedd, legalább 5 percig. A mellszívónak úgy tudom, azokat a részeit kell fertőtleníteni, ami az anyatejjel érintkezik.
2/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekel!
És tovább kell forralni a vizet 5 percen keresztül?
3/5 anonim válasza:
Tedd lábasba az előzőleg elmosogatott és szétszedett eszközöket. Önts rá annyi hideg vagy langyos vizet, hogy ellepje. Adhatsz a vízhez egy teáskanálnyi citromsavat vagy evőkanálnyi citromlevet – ezzel csökkenteni tudod a vízkő lerakódását. Tedd a tűzhelyre és várd meg amíg forrni kezd. Öt percig forrald legalább, annyi elég. Soha ne dobd forrásban lévő vízbe a dolgokat, mert azok a hirtelen hőmérséklet-változástól deformálódhatnak, elrepedhetnek!
4/5 anonim válasza:
ahogy a 3-as írta.
kiegészíteném, hogy tegyél a lábas aljára -széthajtogatva - egy konyharuhát/textilpelust, hogy ne érintkezzen a lábas aljával a kifőzendő cucc (könnyebben "odaég").
ha már letelt a forrástól számított 5 perc, akkor a textil csücskeinek segítségével könnyen ki tudod egyszerre emelni a dolgokat.
5/5 anonim válasza:
Én régen ecetet raktam a vízhez citrom helyett, jobban óv a vízkőtől és fertőtlenít is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!