Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány pohár sört lehet egy nap...

Hány pohár sört lehet egy nap meginni aki szoptat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha van eszed akkor nem iszol semennyit sem mert minden amit eszel iszol belemegy a teje.(lényegében attól van tejed amit eszel-iszol)
2009. szept. 21. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy pohártól (2dl) nem lesz se neked, se a babának baja, de többet semmiképpen ne igyál. Miért akarnál feltétlen sört inni?
2009. szept. 21. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

10 hónapos a babám és kb 3 hónapos kora óta heti 3-4 alkalommal iszom sört. Nagyon jó hatással van a tejtermelésre - mióta iszom elhagytuk az esti tápszeres pótlást - és jól is esik, nagy sörös vagyok. Arra figyelj, hogy az esti szoptatás után igyál, amikor is a baba nem szopik reggelig - nálunk így van. Addigra nyoma sem marad annak a kevés alkoholnak a tejben.

De ha úgy alakul, hogy utána szoptatnod kell, akkor se ess kétségbe, ilyen kis mennyiség pl a vacsora mellé nem ártalmas.

A mennyiségről annyit: alkoholmentesből amennyi jól esik, ha a baba is bírja a szénsavasat - mármint a tejedben:-). Símából este, szoptatás után szerintem 3 dltől, azaz egy pohártól semmi bajotok nem lesz.

2009. szept. 21. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Alkoholmentesből bármennyit ihatsz. Én általában azt szoktam, ill. a citromos Gösser vált be még nagyon. Annak nagyon kevés az alkoholtartalma is.

2009. szept. 22. 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is alkoholmenteset szoktam inni, amikor úgy érzem kevesebb a tej. Abból annyi ihatsz, amennyi jól esik. :)
2009. szept. 22. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is sörös vagyok, ittam az alkoholmentes söröket -de hát ugye nem az igazi... De kóstoltam a Stella alkoholmentes változatát, és ez nagyon bejött! Engem ez emlékeztet leginkább az eredetire:)
2009. szept. 22. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!