Reggel nem bírtam meginni egy pohár (2dl) teát. Mi volt ez? Lent folytatom
Figyelt kérdés
Máskor is szoktam ébredés után inni, de most kb két korty után úgy éreztem, hogy a torkomban valami összeszűkült, vagy nem is tudom, mintha lett volna ott egy gombóc, ami miatt nem tudtam nyelni, és szédültem is.2011. aug. 7. 12:30
1/5 anonim válasza:
nem lehet hogy gyorsan ittad és félrenyeltél egy pár cseppet? :O
2/5 A kérdező kommentje:
Nem hinném
2011. aug. 7. 12:36
3/5 anonim válasza:
sztem tüsző mandula gyulladásod van én is igy voltam nagyon kellemetlen érzés és szinte nem lehet semmit se lenyomni a torkodon...:(azt javaslom menj orvoshoz ő majd add neked szurit vagy valami gyógyszert és jobban leszel3-4 nap után
4/5 anonim válasza:
Ha elmúlt, akkor persze nem kell annyira megijedni. Ha kiszáradt a torkod éjjel, mert például rosszul vetted a levegőt, akkor ez lehet. Éhgyomorra, reggel ébredve mindig lassan kell inni.
5/5 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jó:S
2011. aug. 7. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!