Naponta 6-7 pohár gyűmölcsős joghúrtot is megeszek. Ez a menyiség nem káros az egészségre?
Ilyen gazdag vagy? 6-7 ilyen joghurtos pohárka van vagy 700 forint is.... Azta!!
Én napi egyet tudok megengedni magamnak :(:( , de ha tehetném én is ennék 7-et az tuti. Nem árt.
"Ilyen gazdag vagy? 6-7 ilyen joghurtos pohárka van vagy 700 forint is.... Azta!!
"
"Én napi egyet tudok megengedni magamnak :(:( , de ha tehetném én is ennék 7-et az tuti. Nem árt."
Nem vagyok gazdag! A havi keresetem 75-80 ezer az életársamé 80-90ezer/hó. nem dohányzunk nem fogyasztúnk alkoholt, joghúrtot vaszűnk! Danon 4-es kiszerelésben 240ft azaz 2db 4-es kiszerelés 480ft. Inkább joghúrt mint cigaretta!
akkor tanuld meg, hogy joghurtnak írják.
És egyél cseprest, vagy magad csináltát. Hagy a zta szar danont. Annyi ízfokozó van benne, hogy teljesen függő leszel és tönkrevágja az ízlelőbimbóidat is.
Ha már szereted a joghurtot akkor egyél igazit
Én dolgoztam a Danone-nál, és saját szememmel láttam, hogy vannak gyümölcsök a joghurtba kevert lekvárban. Az epresben fél eprek vannak, csak a joghurtban elkeveréskor nagyon szétturmixolódik. Nem kel elhinni a dilettánsok vádaskodásait.
A danone joghurtokat ízesítő lekvárok rengeteg fehér cukrot tartalmaznak. Emiatt nagyon nem egészséges. Napi 6 ilyen joghurt rosszabb, mintha dohányoznál.
"akkor tanuld meg, hogy joghurtnak írják.
És egyél cseprest, vagy magad csináltát. Hagy a zta szar danont" Oké megtanúltam hogy joghurtnak irják, és a cseprest hol lehet kapni? Okoska?
Az nem Cserpes?
Hogy mi az?
Valami agyonhype-olt ezobioöko, "véddamagyart" izé, amit Lipóti pékségekben, meg mozgóárusoknál lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!