Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tudom hogy ez nem a fogyókúra...

Tudom hogy ez nem a fogyókúra ideje, de nem kerülhető el a hízás?

Figyelt kérdés
Folyamatosan éhes vagyok a tej miatt,éjjel 11kor ha eszek, 2kor már a falat kaparom,egyenes út az elhízáshoz.Értem hogy hormonok,de nincs vmi megoldás?
2013. ápr. 6. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok a válaszokra. Nagyokat sétálok, emelgetem a 9 kilós csöppömet, de ugyanúgy hízok. Plusz nagyon édes szájú is vagyok:S
2013. ápr. 6. 09:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert a szoptatás miatt nem lesz éhesaz ember, inkább SZOMJAS, de sokan inkább esznek ivás helyett. Ez már egy ok a hízáshoz. (tehát inkább igyatok sok ásványvizet, cukrozatlan gyümölcslevet...)

Az édesség pedig egyértelmű, hogy hízáshoz vezet. Inkább gyümölcsöket, zöldségeket kéne enni...

Én fogyókúráztam is. Okosan és ésszel kell csinálni, akkor nem hízik az ember, és a babának sem árt....

2013. ápr. 6. 09:45
 3/5 A kérdező kommentje:
nem, nem, ez éhség, sokat iszok, szinte kizárólag vizet.Ilyen hormonális éhségérzetem volt mindkét terhességem alatt sajnos, úgy tűnik megmaradt szülés utánra is.
2013. ápr. 6. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez hormonális, velem már másodszorra történik hasonló. Szülés után -1 és + 1 kilóval jöttem haza a babákkal, de a szoptatás alatt híztam sokat. Az első baba után ahogy abbahagytam a szoptatást 1 hónap alatt lement 5kg, pedig ugyanúgy ettem. Most a 2 babám lesz lassan 1 éves, szoptatom.6 hónapos kora óta 4-5x próbáltam kevesebbet enni, vagy az édességet kihagyni, teljes rosszullét és migrén lett az eredménye. ELkezdtem tornázni naponta egy picit, azzal lement 2 kg. És most már 12. hónapban kezdem bírni, hogy kevesebbet eszek.Eddig egy étkezést váltottam még csak ki a babánál, de úgy látszik ez is számít.Szóval sztem várjál még a fogyózással. Majd később menni fog simán.

2013. ápr. 6. 10:45
 5/5 xStefix ***** válasza:
Laktatóbb ételeket próbáltál enni? Élelmi rostokra gondolok pl., azok fokozzák a teltségérzetet.
2013. ápr. 6. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!