Miért ingadozik a tejmennyiség?
Figyelt kérdés
Egyik nap 90-100 grammokat tud enni az egy hónapos kisfiam, másnap meg csak 30-40 gramm van a mellemben. Kezdettől fogva ez megy és nem tudom mivel magyarázni... Már mindent kipróbáltam, homeopátiás bogyó, fejés stb. Van valakinek ötlete?2013. ápr. 4. 13:29
11/12 anonim válasza:
9-re válasz: eleinte szinte full tápszeres volt, napi 6-7 szer 90-120 ml, ez csökkent 5-6 szor 60-90re, aztán fokozatosan 4-5 ször 45-60-ra, a hozzátáplálással napi 2-3 tápszer helyett sinlac, aztán csak 30 tápszer egyszerre, és 8 hónapos korától egyáltalán nem adok tápszert. ezt az eszközt 6 hónapos koráig használtam, aztán csőrös pohárból kapta a tápszert.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek vagytok, hogy foglalkoztatok a problémámmal. Pár napja mind a két mellből szoptatok és fejek is, de nálam nem sok eredmény mutatkozik. Talán a babám szív gyengén? Csak néha érzem a tejbelövelést szopi alatt, az egyik cicimet öt perc alatt lerendezi, utána nem szívja tovább. Így nehéz, hogy ingert kapjon szegény a termelésre. A másik mellemmel elvan néha húsz percig is, de többször tíz perc alatt végez azzal is. Én a pótlást rendes kis méretű pohárból adom neki és nagyon ügyesen iszik belőle. Cseréljük szoptanitra?
2013. ápr. 11. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!