Görögszéna mag teát hányszor iszol egy nap? Mennyire hatásos mikor jelentkezik a tejmennyiség növekedése?
ill.igény szerint szoptatok muszáj e fejni?
4 hetes a babám
Én ittam,nekem nem használt semmit, egyedül a More Milk Plus kapszula vált be, de az nagyon.
Abban is görögszéna mag van csak szerintem sokkal erősebb és más koncentrációban tartalmazza. Elég drága,de szerintem megéri, én egy dobozzal szedtem be mikor 2 hós volt a kisfiam,mert már alig volt tejem,kezdett apadni, de ez visszahozta. Igaz azóta én már nem szoptatok,mert allergiás és gyógytápszet eszik.
Szia!
Én 3 gyermekes apuka vagyok. Mindhárom gyermek fürdött a tejben, pedig először úgy volt az első kettőnél hogy nem lesz. A követkőt tettük mi:
1, tejfakasztó buli. nagyon fontos :)
2, Alkohol mentes sör, min. napi 1 üveg, a most kapható citromos vagy gyümölcs ízűek ihatóak is, igaz nem olcsók
3, Ha a sört nem bírod meginni, akkor Tonic üdítő ital. Ez is jó volt, mikor nem volt sör.
Az alkoholmentes sör amúgy hihetetlenül sok tejet csinál.
Próbáld ki! Nekünk nem jött be egyik tea sem, már csak az ihatatlan íze miatt, másrészről ezek a kapszulák méreg drágák, és talán a sör tényleg többet ad.
Sziasztok.
Nekem a Laktoherb bevált ömlött a tejcsi.
c@r íze van picikét izesítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!