Anyukák! Bizonytalan vagyok, tudnátok segiteni?
Figyelt kérdés
10napos kislányom a szoptatások után nagyon nehezen akar elaludni. Nincs mérlegem, igy nem tudom mennyiket eszik, csak azt tudom, hogy egyszer fejtem, akkor 65 lejött egy mellemből, de egyébként nem tudok fejni, mert meg szokott enni mindent. Igény szerint szoptatom, és minden szoptatás legalább fél óra. Büfizik is, de aztán amikor beteszem a kiságyba, nyöszörög, nézelődik, és nem értem... nem elég tápláló a tejem? Szinte egész nap ébren van, és éjjel sem nagyon alszik el, és igy én sem tudok...:( van ötletetek?2013. ápr. 3. 18:50
11/11 A kérdező kommentje:
ha elalszik a cicin, felébred a büfiztetésre:( ügyetlen vagyok
2013. ápr. 4. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!