A kérdésem: 6hetes a kisbabám, és nincs elég tejem. Mit tanácsoltok mivel lehetne szaporìtani, meg ilyenkor fog-e egyálltalán szaporodni?
Igény szerinti szoptatás, sok folyadék.
Nekem a More Milk kapszula nagyon bevált.
De megpróbálhatod az Utrica Urens Ch5-ös homeos bogyót, esetleg tejszaporító teát.
Csak arra figyelj, egyszerre egy féle serkentőt próbálj, mert "kiütik" egymást.
(tea VAGY homeopátia VAGY More Milk)
csak végső esetben adj pótlást, ha már nagyon mondja orvos és védőnő, még várj, számolj 3ig és csak utána. akkor sem cumisüvegből, kanállal vagy pohárból. ha sok pótlás kell, szerezz szoptanít készüléket, keress rá, hogy mi az, hogy működik, a védőnő segít, ha nem, keress szoptatási tanácsadót. megéri!!! én az orvosra, védőnőre hallgattam az elején, de szoptaníttal adtam a sajnos sok pótlást, nem adtam fel a szoptatást, még most is megy, 13 hónaposan :-))
a szoptanít-nak a házi változatát gyógyászati segédeszköz boltban kapható leszívócsőből (etetőszondából) és befőttesüvegből, kifúrva a kupkját, te is elkészítheted fillérekből
" Mit tanácsoltok mivel lehetne szaporìtani, meg ilyenkor fog-e egyálltalán szaporodni? "
Magyar é vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!