Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A kérdésem: 6hetes a kisbabám,...

A kérdésem: 6hetes a kisbabám, és nincs elég tejem. Mit tanácsoltok mivel lehetne szaporìtani, meg ilyenkor fog-e egyálltalán szaporodni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igény szerinti szoptatás, sok folyadék.

Nekem a More Milk kapszula nagyon bevált.

De megpróbálhatod az Utrica Urens Ch5-ös homeos bogyót, esetleg tejszaporító teát.

Csak arra figyelj, egyszerre egy féle serkentőt próbálj, mert "kiütik" egymást.

(tea VAGY homeopátia VAGY More Milk)

2013. ápr. 3. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak mostanában, a napokban vetted észre, hogy kevés a tejed? Mert akkor ez a 6 hetes növekedési ugrás lesz. Szoptass ahányszor csak a babád kéri, és pár nap alatt megnő a tej mennyisége, helyreáll minden. Mi 1-2 nap alatt túl voltunk ezeken a növekedési ugrásokon, eddig a 2 és 6 hetesen. Én Laktoherbet, Mecsek tejszaporítót szoktam inni, és időnként Karamalzot. Fontos a sok folyadék és az étkezés is. Minél többet teszed mellre a babádat, annál több inger ér, és több tej fog termelődni.
2013. ápr. 3. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
adsz pótlást? miből adod ha adod
2013. ápr. 3. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
utolso vagyok lányom is 6 hetes 2 napja cicin lóg de a suly gyönyörüen szaporodik reméljük pár nap és helyrezökken én nem adok pótlást végigszenvedem e pár napot
2013. ápr. 3. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:

csak végső esetben adj pótlást, ha már nagyon mondja orvos és védőnő, még várj, számolj 3ig és csak utána. akkor sem cumisüvegből, kanállal vagy pohárból. ha sok pótlás kell, szerezz szoptanít készüléket, keress rá, hogy mi az, hogy működik, a védőnő segít, ha nem, keress szoptatási tanácsadót. megéri!!! én az orvosra, védőnőre hallgattam az elején, de szoptaníttal adtam a sajnos sok pótlást, nem adtam fel a szoptatást, még most is megy, 13 hónaposan :-))

a szoptanít-nak a házi változatát gyógyászati segédeszköz boltban kapható leszívócsőből (etetőszondából) és befőttesüvegből, kifúrva a kupkját, te is elkészítheted fillérekből

2013. ápr. 4. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:

" Mit tanácsoltok mivel lehetne szaporìtani, meg ilyenkor fog-e egyálltalán szaporodni? "

Magyar é vagy?

2013. ápr. 8. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!