Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy baba mindig ugyanannyit...

Egy baba mindig ugyanannyit eszik? Ha nem, akkor valami baj lehet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
9napos kislányomat igény szerint szoptatom, éjjel kb 4óránként felkel, nappal van, hogy felkeltem (tudom, hogy hülyeség, de félek, hogy kiszárad). nincs babamérlegem, igy csak az időt tudom mérni, nagyjából 25percet szokott szopizni, és utána elégedett, nem is szoktam tudni fejni, mert teljesen kisziv. ma reggel viszont 9kor etettem, és 5perc után abbahagyta, utána még 70et (a cumisüvegről tudom) le tudtam fejni, amit aztán délben be is vágott. kicsit megijedtem reggel... mi történhetett?
2013. ápr. 2. 13:48
 1/4 Jégtánc ***** válasza:
Nem eszik mindig ugyanannyit ,mint ahogy te sem mindig ugyanannyit eszel.Havonta le tudod méretni a védőnődnél.
2013. ápr. 2. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmi baja sincsen!9 napos még nagyon kicsike.

Majd beáll a rend.Most még össze-vissza fog enni.

Ne ijedj meg!Etesd úgy,ahogy ő igényli,ja és ne keltsd fel!!Nem fog kiszáradni!!! :)

2013. ápr. 2. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó így. De ha félsz, hogy kiszárad, figyeld a pisis és kakis pelusokat, naponta 4-5-6 pisis pelus kell, és legyen a pisi nagyon világos sárga, vagy víztiszta, akkor eleget "iszik" a szopással. A kakis pelusok száma 3-4-5, vagy akár minden szopi után egy-egy és a színe sárga, akkor eleget "eszik" a baba. Amúgy nem havonta, hanem kezdetben hetente mérném.
2013. ápr. 2. 14:11
 4/4 Jégtánc ***** válasza:
Elnézést,9 hetest olvastam hirtelen:)) Igen most még hetente mérjétek le a védőnőnél.
2013. ápr. 2. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!