Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vár el még mindig...

Miért vár el még mindig ugyanannyit? Hogy értessem meg vele, hogy a baba elszívja sokszor az erőmet illetve a sok járkálás.

Figyelt kérdés

30hetes terhes vagyok és a párom még mindig elvárja,hogy olyan fitt legyek,mint az elején.Nem tudom vele normálisan megértetni,hogy nem bírok a nap 20-24órájában haptágban állni.Ugye ő 12órázik,és néha fáradt-néha nem. Nem hiszi el,hogy sok energiát leszív,hogy gyalog megyek vérvételekre,papírokat intézni meg hasonló.A mai nap is elindultam fél7kor és délután 2re értem haza,mért várja el,hogy még ezekután menjek vmerre?

Úgy érzem,hogy jön a jóidő,és ő meg "haverozni" akar,én meg fáradékonyabb vagyok.

Szerintetek mivel,vagy hogyan értessem meg vele magam?

2009. márc. 25. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el neki világosan, hogy már igen nagy terhet cipelsz (nem véletlenül hívják terhességnek), és alapjában az emberi test hosszú távon kimerül ettől a cipekedéstől. Ezzel a legtöbb nő így van. Ezt meg kell magyarázni szépen, higgadtan. El kell mondani, hogy nem könnyű x kiló plusz súlyt cipelni, ami ráadásul a belső szerveidet is összenyomja kissé. Jobb helyeken ilyenkor kímélik a nőket. De sajnos a férfiak többsége manapság azt se tudja mi fán terem egy terhes nő (régen, amikor még több generáció élt együtt és egymás közelében vagy együtt éltek testvérek, sógorok, stb, akkor szinte minden családban volt terhes nő, legalább is igen gyakran).
2009. márc. 25. 17:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha jól gondolom 10hét múlva szülsz!Ezt mondd el neki...ha magától nem veszi észre.Mikor én ennyi hetes voltam a férjem mindig mondta,hogy kérjek meg valakit,aki elkísér ide-oda,nehogy valami bajom legyen.Pedig én elég jól viseltem,7.hónapig dolgoztam egy cipőboltban...

Ne idegeskedj ezen,pihenj annyit,amennyire szükségetek van.Hiszen most ti vagytok a fontosak,és ha Ő annyira akar menni,hadd menjen.Inkább most menjen,mint mikor már megvan a baba.Én is a legnagyobb nyárban voltam terhes,de én elmentem vele,max nem mentem be a vízbe,ha tudtam leültem.Boldog utolsó heteket :-)

2009. márc. 26. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!