Ha egy 5 hós baba nem mindig néz a szemembe (hajamat nézi sokszor) az jelezhet valamit? Autisztikus tünet lenne?
"jééé de érdekes ez az izé anya fején, eddig nem is vettem észre...vajon mi lehet??"
kb ezt jelentheti egy 5 hónapos babánaál:)
Nem tudom, de az én kisfiam is sokszor a hajunkat nézi (ő még csak 4 hónapos) és én is aggódom mert a nagyfiam mutat autisztikus tüneteket (ő 4.5 éves és mint tudjuk ez családi halmozódást mutat).
A gyerekorvos és védőnő csak annyit mondott hogy ezt most úgysem tudjuk meg, majd 3 éves kora körül lesz nyilvánvaló. Addig meg aggódhatok :((
Bocsi hogy segíteni nem tudtam:(
én meg azt utálom,hogy itt az dívik,hogy ha nem tetszik a válasz,jól lepontoznak.ez a te szegénységi bizonyítványod kedves kérdező.azt kellett volna írni,hogy igen,tuti autista,mert a hajadat nézi?ezt nem lehet tudni egy világot felfedező öt hónaposnál.
na amint valaki a te véleményeddel megegyező választ írt,azonnal hálásan megköszönted.nevetséges
te vagy a nevetséges, nem kötelező egyáltalán ide irogatni, és nem szeretném ha igazam lenne a gyermeket illetően, de az biztos hogy a te féle gondolkodásoddal a gyerekednek ha bármi baja van, tuti nem fog idejében kiderülni! nem várok egyező véleményeket, de normális hozzászólásokat igen!
És nem a vélemény egyezőségért voltam hálás, hanem azért mert nem bunkón válaszolt! Bocs de nem kérek több kommentet sem tőled sem a hozzád hasonlóktól sem! A kérdésemre szeretnék választ ha valaki tud segíteni, vagy tapasztalt már ilyesmit!
Ha a pontokkal van a baj, hát gondolkodj legközelebb korábban mielőtt kinyílik a szád! Mert nem a véleményedről van szó, hanem annak minőségéről!
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!