Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miben lehet lefagyasztani az...

Miben lehet lefagyasztani az anyatejet?

Figyelt kérdés

Mindenképp vmi olcsó megoldás érdekelne!

Jó esetleg az IKEAs Istad visszazárható műanyag zacsi is?

Mi az amit ajánlotok és megbízható(nem folyik ki,nem veszi át az szagát/ízét)???

2009. szept. 19. 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
lényegében minden mirelit zacsi jó, a drága aventes, medelás cuccok azért sem praktikusak, mert egyszerre nem tudsz úgysem annyit felhasználni amennyit beletöltesz, szóval jobbha kis méhűtőzacsikban rakod el.
2009. szept. 19. 21:00
 2/13 anonim ***** válasza:

"méhűtőzacsi"?

Nem mélyhűtő?

2009. szept. 19. 21:07
 3/13 anonim ***** válasza:
de bocsi lol :-) én írtam, pedig ha tudnád, hogy nyelvész a végzettségem.... a babázás agyamra ment :-)
2009. szept. 19. 21:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Komolyan nyelvész vagy? :)

Bocs, de az ennyire durva dolgokat nem tudom kihagyni. :)

2009. szept. 19. 21:50
 5/13 anonim ***** válasza:
isti biz, elég ciki :-)
2009. szept. 19. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:
jégkocka készitő zacskó
2009. szept. 19. 23:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Avent műanyag poharakba, pont erre a célra van kitalálva, nekem bevált, nagyobb hypermarketekben biztos találsz a baba részlegen.
2009. szept. 20. 17:26
 8/13 anonim ***** válasza:
sima eldobható műanyagpohár
2009. szept. 21. 08:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Patikában lehet kapni 1 és 2 decis gyógyszeres üvegeket. Ki is lehet főzni, fagyasztani is lehet. Olyan 60 ft körül volt, úgy emlékszem, én mindig ebben fagyasztottam a tejet.
2009. szept. 22. 09:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Én olyan zacskókat használok, aminek a tetejét zárni lehet. Nagyon jó, soha nem engedte ki az anyatejet. Rengeteg méretben lehet kapni, nagyon olcsó, mert egy kb 2-3 deci tárolására való zacskó darabja 5 Forint. Én műanyag boltban vettem vidéken.
2009. szept. 22. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!