Anyukák, tudnátok segiteni? Rosszul csinálok valamit?
Átérzem a helyzetedet! Mintha én írtam volna ezeket a sorokat anno, az első gyerekem születésekor.
Először is nyugodj meg, mert remek anya vagy!
Az igény szerinti szoptatás valóban a legjobb dolog, amit tehetsz. Az pedig hogy az anyatejre új anyatejet iszik és attól fáj jobban a pocija - nagy ostobaság! Nekem is ezt mondták anno és emiatt nagyot hibáztam (én sem mertem gyakrabban mellre tenni).
A pocakfáfás iszonyú dolog anyaként. Persze babaként is az lehet. De kinövi, elmúlik és ha alkalmazod az előttem hozzászólók tanácsait, biztosan nem lesz gond. Az egyik hozzászóló remekül összefoglalta (aki vonalkákkal sorolta fel). Csodát ne várj egyik módszertől sem.
A babádat pedig hagyd aludni. Tudom, sok most a tanácsadó, de leginkább a saját ösztöneidre hallgass. Ha azt mondják, hogy a gyakori szopi rossz és sír a babád - mit érzel? NEM mit gondolsz, hanem mit érzel? Ha azt mondják keltsd fel - mit érzel, amikor a picire nézel és békésen alszik?
Figyelj ezekre a jelzésekre, mert ezek tesznek bennünket igazi jó anyává - és nem a racionális gondolkodás.
Ha pedig segítség kell, itt találsz:
www.lll.hu
Nagyon ügyesek és tapasztaltak. És ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!