Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni mit nem...

Tudnátok segíteni mit nem csinálok jól?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy másfél hónapja kezdtem el az életmódváltást fogyás szempontjából.Le is ment 4 kg majd pár nap múlva megint annyi voltam amennyivel kezdtem.

Innen tájékozódtam és úgy kezdtem bele. Napi 5x étkezem: húst, halat, csirkemellet, salátát, natúr joghurtot, sovány túrót eszem változatosan. Persze nem egy nap eszem ezt mind.

Heti 5-6x tornázom: zóna fitnesz, aerobik.

Vizet próbálok pár pohárral inni, de inkább teát és ásványvizet iszom. Kenyeret azóta nem ettem,édesség néha-néha azért még megeszem. Szerintetek mi lehet a gond? 165 cm/89 kg vagyok. Vagyis most megint 93 kg( ezzel indultam). 20/L

2013. márc. 24. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor valamit nem jól csinálsz,én is kb 6 hete kezdtem és lement 10 kg. Számold a kaloriákat és sikerülni fog.
2013. márc. 24. 18:22
 2/10 anonim ***** válasza:
nem tudom, mit nem csinálsz jól, de én 65-ből lettem 55kg 8 hét alatt, és nem éheztettem magam én sem.
2013. márc. 24. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:

A tejtermékeket hagyd el! Hol a tojás, a zöldségek?

Néha-néha se egyél édességet, mert rögtön visszaugranak rád a kilók. Nyilván túl keveset ettél (min. 1200 kalória/nap szükséges), nem ittál elég vizet. (min. 3 liter/nap)

A teát édesíted? Mizu a lisztes, keményítős termékekkel?

2013. márc. 24. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én si hasonlóan küzdök a súlyommal.

152 cm és 78 kg voltam, most már csak 72 vagyok, de további 15 kg-t tervezek leadni

Először is kell a motiváció: Nekem ez egyszerű: az osztálykirándulások alkalmával főleg hegyet mászunk, mert túrázásmániás az osztályfőnököm, ráadásul asztmás vagyok és így még nehezebb. A következő motiváíióm a cukorbetegség elkerülése. A elgutolsó pedig természetesen a fürdőruha

Azon is elronthatod, hogy túl keveset eszel, de én leadtam 3mat és 5 ment vissza, így kezdtem. Kiderült, hogy annyi ételt vontam meg magamtól, hogy utána a többszörösét ettem, mert nem volt energiám a sulira:

Ezt nem biztos, hogy más is ajánlja, de a rendes gondolkozáshoz és ahhoz, hogy kibírd a napot kell szénhidrát is(1 kocka étcsoki, reggelire egy szelet kenyér...

AZon is elronthatod, hogy annyira odafigyelsz, hogy mit eszel, hogy igaz, hogy egészségesebben, de sokszorosan eszel(nekem a családom figyelt fel, hogy mikor megszületett az elhatározás, kétszer annyit ettem)

Pl ha 1 hétig tényleg sanyargatod magad, akkor utána megengedhetsz egy lazább napot is magadnka, hogy következő héten ne zabálás legyen(bár nem rögtön cukrászdára gondolok)

Ez már csak saját vélemény, többek közt tapasztalatok és netes cikkek alapján is:

Mivel Te (is és én is) elég nagy túlsúllyal szenvedsz(ünk) nem kell ennyire sanyargatni magunkat, mert túl sokat fogysz és az sokkal hamarabb visszamegy. Nekem az orvosom is azt ajánlotta, hogy persze édességek... nélkül de egyem azt, amit eddig, csak kevesebbet és jelenleg is ez válik be. Azt eszem, amit a többiek(csoki-süti kivételével), de mégis fogyok.

AZ is lehet, hogy ELTÚLZOD A SPORTOT és igenis TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGed, de mivel nem adod meg a szervezetednek, ezért KOPLALÁSnak veszi és ahogy leállsz, rögtön visszahízol.- ezt tartom a legvalószínűbbnek

Kicsit sopkat írtam és lehet, hogy több helyen értelmetlen is, de jószándék vezérelt és előző május óta tervezem már a fogyást, amikortól napi szinten olvasok fogyós cikkeket, de igaz, csak január közepén sikerült rászánni magam.

SOK szerencsét!

15l

2013. márc. 24. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
és az édességet inkább reggele edd és reggelire viszonylag sokat és kalóriadúsat kell enni
2013. márc. 24. 18:38
 6/10 A kérdező kommentje:

Hetente egyszer eszek esetleg egy müzlit azt is reggel. Tojást is eszem, csak az lemaradt. Salátát eszek csak zöldségnek. Lehet ez a baj.

Kaloriabazison számolok és 1200 kalóriát ír egy napra, ezt akkor lépem esetleg túl ha többet tornázok és írja még.

2013. márc. 24. 19:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Édesítem a teát, de nem olyan sokat iszok belőle. Édesítőszerrel próbálkoztam, de azt nem tudtam meginni. Lisztes dolgokat nem eszem, pék sütit sem, kenyeret már 2 hónapja volt tegnap, hogy nem eszek. És nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat. Lehet tényleg túlzásba vittem, nem tudom :(
2013. márc. 24. 19:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Hagyd el a teát inkább csak vizet igyál mindegy hogy milyen a lényeg h víz legyen.
2013. márc. 24. 19:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Citromos ásványvíz és sima víz megfelel?
2013. márc. 24. 19:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, a lényeg, hogy ne cukros lötyik meg egyéb szirszarok legyenek.
2013. ápr. 16. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!