Ugye nem igaz az, hogy ha valakinek kis melle van akkor nem lesz teje?
Figyelt kérdés
Nekem elég miniatűr, 70B-s melltartót hordok és a védőnőnél a "kedves" nagymellű anyukák ma azt mondták hogy ők a helyemben feltankolnának tápszerből mert hogy ebből a mellből biztos nem fogok tudni szoptatni, vagy ha mégis hát nem túl sokáig.. :(2013. márc. 29. 19:28
11/12 anonim válasza:
Nekem is 70B-s a mellem és még napi 3-4x szoptatom a 14 hónapos kislányomat!:-)
12/12 anonim válasza:
Én meg ismerek 3 olyan nagymellű 3 gyerekes anyukát, aki nem tudta szoptatni a gyerekét. Ez alapján nekem pont az ellenkezője a tapasztalatom, hogy a túl nagy mellűek potenciálisan nem fognak tudni szoptatni. De ezt nem mondanám azért egyiknek sem.
Merthogy bunkó nem vagyok.
Az egy suttyó volt, aki neked ilyet mondott.
Kismellel nekem is rengeteg a tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!