Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ugye nem igaz az, hogy ha...

Ugye nem igaz az, hogy ha valakinek kis melle van akkor nem lesz teje?

Figyelt kérdés
Nekem elég miniatűr, 70B-s melltartót hordok és a védőnőnél a "kedves" nagymellű anyukák ma azt mondták hogy ők a helyemben feltankolnának tápszerből mert hogy ebből a mellből biztos nem fogok tudni szoptatni, vagy ha mégis hát nem túl sokáig.. :(
2013. márc. 29. 19:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, ne hallgass arra a sok b*nkó anyukára akik a védőnőnél ilyeneket mondanak, valószínűleg meg vannak keseredve és egyetlen élvezetük hogy másokat szekáljanak.

Nem ezen múlik, nincs összefüggés a mell mérete és a tej termelődése között.. Nekem még a tiédnél is kisebb (A kosaras) mellem volt/van, de 14 hónapig tudtam szoptatni gond nélkül! :)

Ne parázz rá, menni fog az! :)

2013. márc. 29. 19:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy, ez hülyeség! A keresztanyám nagyon pici mellű volt mindig, kb. 70A. Ehhez képest a második gyerekével annyi teje volt, hogy bőven adott el belőle. És bár ez 25 éve volt, de a tej árából vettek egy zsigulit. :)

Van egy barátnőm, neki pl hatalmas melle van (115 g vagy h kosár), és nagyon kevés teje volt, alig tudta szoptatni a kislányát.

2013. márc. 29. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Én 70/A melltartót hordtam. Szülés után sem volt sok látható változás. Ennek ellenére mindkét gyermekemet 1 éves korukig szoptattam. Nem beszélve arról, hogy a kis mellnek van egy óriási előnye. Nem ereszkedik meg olyan könnyen. Mára 40 év felett járok, és elmondhatom a melleim koromhoz képest egész jó állapotban vannak. Annak ellenére, hogy nem hordok melltartót.
2013. márc. 29. 19:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A mell méretének semmi köze ahhoz, hogy mennyi tejed lesz. Az ilyen tuskó anyukát meg elküldtem volna melegebb éghajlatra...
2013. márc. 29. 19:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Egyetértek a 3.valaszoloval. Keresztanyám most 52 éves, és sokkal szebb, feszesebb melle van, mint nekem 26 évesen. (Mielőtt bárki rosszat feltételez, bikiniben láttam csak. :D)
2013. márc. 29. 19:52
 6/12 anonim ***** válasza:
A mell mérete egyáltalán nem függ össze a szoptatással. Egészen más dolgokon múlik. És elküldtem vna a ..ba aki ilyet mond.
2013. márc. 29. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem is pici mellem van, és nem is szoptattam sokáig sajnos.

Kolléganőmnek is pici melle van, több, mint 1,5 évig szoptatott és közben tejleadó is volt. Elmondása szerint sokat ki is öntött, mert csak úgy folyt belőle.

Szóval szerintem abszolút nem mellméret függő.

2013. márc. 29. 20:28
 8/12 anonim ***** válasza:
nekem 75/B mellméretem volt és el is voltam keseredve hogy nekem sem lesz tejem.aztán a szülés utánni napra úgy bedurrant a mellem,akkora lett mint két nagy tejes zacskó.párom bejött hozzánk látogatni és csak nézte és nézte és nézte,aztán egyszer csak megszólalt:hát veled meg mi lett?valami baj van? :D jót nevettem,azt hitte hogy bedagatt a mellem :D szóval lehet neked is akkor fog majd úgy megduzzadni.ja és zuhany alatt csak úgy spriccelt a tejcsi :)
2013. márc. 29. 20:37
 9/12 anonim ***** válasza:
70/B-s melltartóm funkciója az volt, hogy a ruha alatt látszódjon valami mell-szerűség, egyáltalán nem töltötte ki a mellem. Most akkorák, hogy 80/c-s melltartó kell(ene) de fájnak benne a mellbimbóim, nem hordom, csak ha muszáj. Lánykám 13 hónapos, alig iszik egy kevés folyadékot, szinte csak anyatejből fedezi a folyadékszükségletét, és kéthetes korától a mai napig adok le anyatejet, napi 8-9 decit.
2013. márc. 29. 22:28
 10/12 anonim ***** válasza:
A "kedves" nagymellű anyukáknak legszívesebben megüzenném, hogy ők is betankolhatnak, mert egyáltalán nem biztos,hogy ők tudnak majd szoptatni. Egy anyuka a játszón nagyjából elöl deszka hátul léc típus, 3 évig szoptatott, hogy miből,nem tudjuk :) Nekem szülés után után a 85 D melltartóim amit terhesen vettem kicsik voltak, de csak 6 hétig, mert addig szoptattam összesen. Szóval a dolog fordítva is elsülhet! Nincs összefüggés valóban!
2013. márc. 31. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!