Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek olyan hogy a...

Volt valakinek olyan hogy a 3. trim-ben elkezdett fájni a melle? Mitől van az most?

Figyelt kérdés
Már fájt a terhesség elején,de most a vége fele megint elkezdődött.Másnak is volt már ilyen?Elmúlik?
2012. okt. 7. 23:20
 1/4 gelazso ***** válasza:
semmi gind. ez elöfordul.készülödik a melled a szoptatáshoz
2012. okt. 7. 23:24
 2/4 gelazso ***** válasza:
semmi gind - semmi GOND :-)
2012. okt. 7. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem az elejétől fáj, durva nagyon. 3. baba lesz az előzőkkel nem volt ilyen. Hormonzavarom volt régebben és egy szál szőr van rajta ami most beletörött mivel állandóan melltartóban vagyok, az meg begyulladt, így még az is fáj...Mikor jön a tejbelövellés még rosszabb lesz. Ez is a babavárással együtt járó dolog:-)
2012. okt. 7. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam pont így volt. Most a 31.héten megint elkezdett érzékeny lenni. Szerintem is normális.
2012. okt. 8. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!