Meddig szoptattatok, és mikor kezdétek el a kóstoltatást?
Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 08:09
11/21 anonim válasza:
Szintén 5.5 és 8 hónapig szopott.
12/21 anonim válasza:
2 hónapig szpotattam, mert csak addig volt tejem.:( ,é 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.
13/21 anonim válasza:
most szo.pol és biztos izleni fog neked xd
14/21 anonim válasza:
Mi?? Csak olvasgatok, mert érdekel a téma, de ezt az utolsó választ nem értem!!!!!!!
Amúgy a nagyobbik gyermekem 15 hónapig szopizott és 5.5 hósan kezdtük almával a hozzátápit. A kissebbik picurom 4 hós 3 hetes, és 1 hete kezdtük, mert gyenge a tejcsim, és nem hízik a drága.Este még fagyasztott tejcsivel pótolom, de hamarosan tápi lesz, ha így folytatódik...........
15/21 anonim válasza:
sztem egy pasi átértelmezte a szopit, mint fogalmat :)
16/21 xStefix válasza:
13:49-esnek: Ha az elsőnél "elég jó" volt a tejcsid a hosszú szoptatáshoz, most miért nem? Beteg vagy esetleg?
17/21 xStefix válasza:
6,5 hósan kezdtük a hozzátápit, most 19 hós és még szopizik napi 3-4x.
18/21 anonim válasza:
leszo.pod a babádat jaj neeeeeeeeeeeeeeee
19/21 anonim válasza:
23:46 -os!!! Húzzál már innen egy másik témakörbe!!!!!!!!!!!!
20/21 anonim válasza:
21:33!!
Nem vagyok beteg, egyszerűen nem jön annyi tejcsi, estére már szinte semmit nem tudunk belőle kicsikarni,(40-50ml) de pihenés után már megint termelődik, így hajnalban már ismét van. Másfél hó alatt pedig 14dkg-ot hízott csak, s ezért véljük gyengének. Pedig mindent megteszek, eszek , iszok, tejserkentő teát is iszok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!