A fejéstől lehet vagy komolyabb a baj?

Jól elrontottad. Használj bimbóvédőt, és szoptass!!!
Borítékolom, hogy egy hónap múlva tápszeres lesz a kicsid.

Igaza van az elozonek! Ha potlod el fog menni a tejed es a gyerek is raszokik a cumisuveg kenyelmere. Nekem is volt ilyen gondom az elejen, de nem adtam fel! Vegyel jo bimbovedod es ne potold tappal, hanem gyekran rakjad mellre a babad hogy visszajojjon a tej mennyiseg! Es ne stresszelj az a legrosszabb! Ehes lesz a pici es orditani fog, de eroltesd a szoptatast es majd megtalalja a maganak valo helyes utat...
(Sikerult masfel evig szoptatnom amugy)

Fejéssel sosem lehet annyi tejet kiszívni, mint amennyit egy baba képes.
Ha így folytatod, el fog apadni a tejed, látod, máris tápszerhez nyúltál.
Anno az én mellem is sebesre szívta, harapta a lányom, születésétől kezdve 3-4 hétig csillagokat láttam, szinte sírtam, ha szoptatnom kellett, mégsem hagytam abba.
A mellem közben helyrejött, azóta is bőven van tejem.
Hagyd sokat szabadon a melled melltartó nélkül, hogy jobban gyógyuljon, de szoptass, ha azt akarod, hogy legyen tejed, még nem késő visszafordítani a folyamatot.
Az elején a babáknak is meg kell tanulni a szopás technikáját, ma már nekem se fáj egyáltalán, most 4 hónapos.

Szerintem akkor próbáld meg kézzel fejni, és fejés közben váltogasd, lógasd, masszírozd a cicid.
Ha van időd, akkor gyakran fejjél, amikor csak tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!