Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csinál az akinek fájnak...

Mit csinál az akinek fájnak az ujjai a fejéstől?

Figyelt kérdés
Még csak 3 hónapos a kislányom,de sokat kell fejnem,és még jó ideig szeretnék neki anyatejet adni,de már nagyon fáj mind a két hüvelykujjam!
2012. febr. 8. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szintén így voltam,kitartás! 7 hónapig bírtam,aztán egyre kevesebbet fejtem,mert egy részt untam is,meg az ujjaim is már annyira fájtak, és kevés lett a tejem (mert ugye nem szívattam ki 3 óránként) így pótlásként tápszert kapott a kislányom,nem telt bele 3 nap már az anyatej nem kellett neki! Jobban ízlett neki a tápszer,hiába akartam én is még tejjel táplálni. :(
2012. febr. 8. 12:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Kisfiamnál is 4 hónapig fejtem,mert 2hós kora óta nem akart szopizni.De annyira kevés volt a tejem,hogy 120ml-t sikerült fejnem egy nap alatt,úgy,hogy 3óránként fejtem. Aztán feladtam.
2012. febr. 8. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
én átváltottam elektromos mellszívóra, az magától csinálja, gyorsabb, könnyebb, és közben tudom masszírozni a mellem is
2012. febr. 8. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért fejsz ? Csak azért kérdezem, mert három hónapos baba melett, már elvileg a kereslet-kínálat beállt.
2012. febr. 8. 14:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos az elejétől kevés a tejem,és kap pótlást is (tápszert) viszont nem mindig hajlandó szopizni ilyenkor kifejem és odaadom neki cumisüvegből!
2012. febr. 8. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor értem :) Annyit tudsz tenni szerintem, hogy kérsz valami kenőcsöt a kezedre, meg veszel gépet. Kitartás, már csak pár hónap, és hozzátáplálsz, akkor már nem kell majd annyit fejni. :)
2012. febr. 9. 10:38
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,nézzük a jó oldalát:legalább még van tejem.
2012. febr. 9. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!