Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Éjszakai szopinál ti mindig...

Éjszakai szopinál ti mindig felveszitek szopi után büfiztetni a babátokat?

Figyelt kérdés
Szopi közben mindig olyan szépen elalszik, ha utáánafelveszem büfizni arra mindig feléred és kezdödik a sirás-orditás és legalább egy ora mire ujra visszaalszik.
2013. márc. 25. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
én nem 5 hetes
2013. márc. 25. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Annyiból tanácsos, ha jön vissza tejci, akkor ne nyelje félre. De nem gond, ha nem büfizteted. A lányom pl, amúgysem volt nagy büfi párti, volt, h eleinte 1 órát is tartottam és semmi! Épphogynem már a köv. szopira kellett volna készülni...

Szóval szerintem nem előírás, h muszáj addig büfiztetni, míg nem jön ki...

2013. márc. 25. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha semmi baja nincs tőle hogy nem büfizteted akkor nem, semmi esetre se "zavargatnám" ezzel. Nekem sajnos ha nem büfiztettem meg akkor 10-15 perc múlva hatalmas ordítós hasfájós műsor lett, tehát jobban jártam ha kivárom a büfit (ált. 2-t büfizett) és úgy tettem vissza aludni.

Első és harmadik gyerekemnél volt ez így (fiúk és nagyon hasfájósak voltak).

2013. márc. 25. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyémet sem kellet, mert nem mohón szopizott éjjel, nem volt mit büfiznie, hamar feladtam az éjszakai büfiztetést.
2013. márc. 25. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Soha. Ha zavarja,úgyis felébred a hasfájásra,Te úgyis felveszed akkor és végül úgyis lesz büfi :) ha pedig nem zavarja,akkor jóéjszakát :)
2013. márc. 25. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:

nem szoktam,4 hónapos és szépen nyugin szopik éjjel egyszer,míg felveszem hogy visszategyem az ágyába addig simizem a hátát és van hogy büfizik van hogy nem,

oldalára teszem le és alszik is tovább jóllakottan !

2013. márc. 25. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem muszáj felvenni, mert nagyon hasfájós a pici... bár volt hogy elaludtunk szépen mind a ketten és kimaradt :)

ha nálatok nincs ilyen probléma (hasfájás) akkor szerintem nem kell éjjel erőltetni :)

2013. márc. 25. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!