Éjszakai szopinál ti mindig felveszitek szopi után büfiztetni a babátokat?
Annyiból tanácsos, ha jön vissza tejci, akkor ne nyelje félre. De nem gond, ha nem büfizteted. A lányom pl, amúgysem volt nagy büfi párti, volt, h eleinte 1 órát is tartottam és semmi! Épphogynem már a köv. szopira kellett volna készülni...
Szóval szerintem nem előírás, h muszáj addig büfiztetni, míg nem jön ki...
Ha semmi baja nincs tőle hogy nem büfizteted akkor nem, semmi esetre se "zavargatnám" ezzel. Nekem sajnos ha nem büfiztettem meg akkor 10-15 perc múlva hatalmas ordítós hasfájós műsor lett, tehát jobban jártam ha kivárom a büfit (ált. 2-t büfizett) és úgy tettem vissza aludni.
Első és harmadik gyerekemnél volt ez így (fiúk és nagyon hasfájósak voltak).
nem szoktam,4 hónapos és szépen nyugin szopik éjjel egyszer,míg felveszem hogy visszategyem az ágyába addig simizem a hátát és van hogy büfizik van hogy nem,
oldalára teszem le és alszik is tovább jóllakottan !
nekem muszáj felvenni, mert nagyon hasfájós a pici... bár volt hogy elaludtunk szépen mind a ketten és kimaradt :)
ha nálatok nincs ilyen probléma (hasfájás) akkor szerintem nem kell éjjel erőltetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!