Hogyan lehet ügyesebben büfiztetni?
Figyelt kérdés
Mi állandóan szenvedünk, hogy nem megy a büfiztetés. Akármennyit cipelgejük (minimum félórát kaja után), paskolgatjuk finoman a hátát, cirógatjuk lentről felfelé a hátát, nem jön büfi, csak fényévben egyszer. Emiatt viszont, ahogy elkezd emészteni felébred (ha bebóbiskol egyáltalán), szenved, mint a ló, aztán sír, üvölt és így telik el az idő a következő szopiig, amikor kezdődik az egész elölről. Aludni meg persze nem alszik, így hulla a nap végére (meg persze én is, vagy ha a férjem itthon van - ő is). Infacolt kap. 4 hetes.2012. jan. 15. 16:17
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy kicsit felteszed a válladra és a kezeit felememeled és a lapockádon esik le a keze. Remélem érthető voltam a böfiztetés nálunk is nehéz ügy volt, így sikerült viszont.
2/7 anonim válasza:
Lehet ez így értelmetlen, szóval mi úgy tettük a vállalunkra, hogy a vállamon volt a mellkasa egy része is, feje kicsit a vállam alatt.
3/7 anonim válasza:
Próbáld úgy, hogy felülteted és úgy simogatod a hátát. Így picit összenyomódik a hasa, vagy ha nem megy rögtön akkor picit hintáztatod előre-hátra. Nekünk be szokott válni.
Vagy van olyan technika ism amikor hasra fordítják és úgy ütögetik őicit a hátát, popsiját.
4/7 anonim válasza:
Nekünk az vált be hogy a feje a vállamon es finoman lábujjhegyre állok és finomann visszahuppanok ezt töbször megismételtem mindig jött a büfi! De az infacol is nagyon jó de kell kb.5-8 nap mire kifejti a hatását!
5/7 anonim válasza:
Az is beválik nálunk, ha időnként egy-két percre leteszem hanyatt. Vagyis úgy sétálok vele, ahogy a többiek is írták, hogy a vállam masszírozza a hasát, a kezei meg lógnak a hátamon, majd leteszem, újra felveszem, és akkor jön a böööööfff. :)
6/7 anonim válasza:
Nálunk a büfizés úgy történik hogy a mellkasomra fektetem kicsit hátra dőlve és cumit adok a szájába.Cumi nélkül nem megy!
7/7 anonim válasza:
Én vagyok hátra dőlve ö hason van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!