Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukak, Ti szoktatok ejjel...

Anyukak, Ti szoktatok ejjel is büfiztetni?

Figyelt kérdés
Babam 2x kel,szopizik es a cicin vissza is alszik amikor jol lakott.Az igazsag az,h van hogy en is elalszok szoptatas közben es igy elmarad a büfiztetes.Vajon mi lesz a sorsa a bennt maradt levegönek?
2012. nov. 26. 19:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nálunk elengedhetetlen volt éjszaka is,mert így is keservesen hasfájós volt...hát még ha nem büfiztettük volna
2012. nov. 26. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Kipukizza :)
2012. nov. 26. 20:08
 3/12 anonim ***** válasza:
24%
Ha nem sír éjjeli szopi előtt, akkor nem is nagyon kerül levegő a hasába:), tehát nincs miért aggódni:). Ha bántaná, annak hangot adna, hidd el:).
2012. nov. 27. 10:41
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Soha. Amíg pici volt, tarthattam volna reggelig, akkor sem jött volna ki semmi, most napközben büfizik, de éjjel szopi után rögtön kiságy. Nem vettem észre, hogy bármi lenne. Egyébként azt mondják, hogy éjszaka elvileg nem nyelnek amúgy sem annyi levegőt.
2012. nov. 27. 10:54
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem,csak ha jelez,hogy nem jó neki,akkor ki szoktam venni és csikarunk egy büfit,utána alszik tovább :)
2012. nov. 27. 12:03
 6/12 anonim ***** válasza:
az első pár hónapban igen,mert kicsit hasfájós volt,meg mohó,sok levegőt nyelt,de már nem,mert nagyon felélénkülne tőle,meg már éjjel komótosan eszik,de ez babafüggő,meg hogy milyen korú(enyém lassan 7hós)
2012. nov. 27. 13:29
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Éjjel nyugodtabban szopiznak a babák, mivel félálomban vannak, így nem is nyelnek levegőt (jó esetben) - így felesleges büfiztetni is. Ha zavarja a pocakjába mégis bekerülő levegő, akkor úgyis fel fog ébredni.
2012. nov. 27. 15:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Á, dehogy. Elalszik cicin, ha már elég a kajcsi, az kéne még, hogy ezzel felébresszem és altassam reggelig :-)
2012. nov. 28. 10:18
 9/12 xStefix ***** válasza:
52%

Ha nem bántja a beszorult levegő, akkor hagyd nyugodtan aludni. Majd álmában kiböffenti, ha szükséges. :)

Én is csak az első 8 hétben böfiztettem, addig kellett neki. Utána már nem kakiltunk éjjel, és a hasunk se fájt (ill. nem emiatt), így nem kellett felülnöm se az ágyban, elmaradt a böfi is.

2012. nov. 28. 11:41
 10/12 anonim ***** válasza:
A lányom 31hós és kb 3szor ha büfizett babakorában.Megmutatták a szopit és mondták a kh-ban hogy igenis büfiznie kell. Ezután mindig felvettem a vállamra,3. nap feladtam és odaadtam a szobatársamnak hogy büfiztesse már meg... 2.gyereke volt neki,de neki se sikerült..Kb 4-5hós korában sikerült elöször büfiznie,de akkorát hogy hu:D:D
2012. nov. 28. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!