Miért nem lakik jól a babám a tejemmel?
Az orvos a tápszerről állította le, nem a ciciről.
Ne tápszerezd, szépen hízik, van kakis pelus, minden rendben van vele!
Én Espumisan cseppet adtam/adok (ha kell) a picimnek, jónak tűnik.
Az enyém nagyon nehezen és sokára büfizik, sokat bukik is, mert sok levegőt nyel. Sokáig kell büfiztetni.
Szerintem ne ciciztesd 2 óránál gyakrabban.
Az is lehet, h. rosszul kapja be a cicidet, sok levegőt nyel vele, azért szenved. A tápszert azért tetszhetett neki, mert máshogy állt a cumi, nem nyelt sok levegőt.
Próbáld más pozitúrában szoptatni - fekve, hátulról, hónalj alatt. Ki kell tapasztalni, melyik a legjobb "állás" neki. Az a lényeg, h. az egész mellbimbódat bekapja, az alsó és felső ajka is legyen kifordulva, ahogy a cicin van a szája.
5 hetes és 4 éves lányka anyukája
Köszönöm a válaszokat. Írtam, hogy nem ciciztetek, hanem fejek :) :)
A napi 1 tápszer elkerülhetetlen sajnos, viszont amióta nem fogyasztok tejterméket nem görcsöl a kislány :) Lehet ez volt az ok. A hasa nem fáj most, viszont aludni így sem akar. Így is csak enne. Viszont kevesebb táp helyett 150 ml lett a tej adag. Többet kell babusgatnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!