Létezik, hogy csak akkor fáj a babám hasa, ha szopizik? Mi lehet a tejemmel?
Napok óta figyelem, hogy amikor tápszert kap, nem fáj a hasa, viszont amikor szopizik, akkor igen.
Nagyon oda figyelek mit eszek és az előtejből is lefejek valamennyit.
egy hét múlva lesz 5 hós a babám.
Tudod a szervezetek nem egyformak,de figyeld meg, hogy mit ettel, es azt, hogy ha legkozelebb is ezt fogod enni, akkor mi tortenik?
Nem vagy Te lelkileg faradtabb? Ezis kihat a babara!
Elég tejed van, nekem akkor sírt a lányom ha kevés volt a ciciben, nehezen jött. Cumisüvegből könnyebben jön és annyit kap amennyi elég neki!
Mérd le mennyit eszik ha van mérleged, ha nincs fejd le és meglátod mennyit tudna enni és add ida cumisüvegből így meglátod elég-e a tejed!
Szopi közben nyomd meg ha sír, de ne 1-3 x mert akkor még biztos jön, hanem vagy 10x, és ha még akkor is jön akkor van tejed!
A babáknak általában evés közben mocorog leginkább a pocakjuk,szerintem ezért fáj pont szopi közben a hasa.Lehet,hogy rendszeresen eszel-iszol valamit,ami nem jó neki,de szerintem csak a belei dolgoznak.Nagyon fáj neki?Mióta?Csak pár napja?Az is lehet,hogy hamarosan visszatér a ciklusod és ez hormonálisan eléggé bezavar szinte minden mamánál-babánál.Írj egy kicsit többet,hogy segíthessünk!
☺
jajj, lehet, hogy nem jól fogalmaztam. nem szopizás közben fáj, hanem egy-két órával később. de a tápszer után nem. éjszaka is "leteszteltük" többször,amikor hajnalban szopizott,két órán belül fölébred, húzta össze magát, erőlködött és onnantól kezdve már nem aludt nyugodtan, fel sírt többször. Tegnap hajnalban tápszert adtunk neki és aludt tovább 8ig.lassan öt hónapos, mindig hasfájós volt, klionkúrát is végig csináltuk, de ezt, hogy szopizás után fáj, csak kb. 1 hete figyeltem meg.
3.napja adom neki a gyógyszertári görcsoldót, ma egész jó volt így a helyzet, nem volt gond.
arra gondoltam, hogy mostanában ittam narancslevet, lehet amiatt volt. de nem 100%-os csak 12%, narancsot nem is látott szerintem.két napja nem iszom, de kérdés, hogy amiatt nem fájt ma délután a poci vagy a görcsoldó fejtette ki hatását.
csak az okozhat gondot, ha én eszek vagy iszok valami olyat, ami bántja a pociját?
kap már mást is anyatejen és tápszeren kívül?Folyadékot kap eleget?Mert ha nem,az nagyon megnehezíti a "dolgát".Van elég kakis pelusa?
Nem csak az bánthatja a pocakját,ha rosszat eszel-iszol!
Szokott kapni teat?
kamilla es komeny teat adjal Neki, a komeny a gorcsoldo es sokkal egeszsegesebb, mint a gyogyszer.
A kamillanak viszont nyugtato hatasa is van szinten.
cukros kamillateát kap hetek óta rendszeresen. imádja,2-3 dl-t iszik meg egy nap.a tápszer után mindig szomjas, de pontosan a kaki miatt adom neki, a doktornénink javaslatára. 2-3 naponta van kaki, mostmár időnként magától sikerül, nem kell hőmérő, szélcső. két hete barátkozunk a bébidesszertekkel-gyümölcsösek- ,az őszibarackostól minden nap lett kaki, de csak pár napig tartott.egy üveg 4 alkalomra elég, naponta kétszer adom neki.vettem őszibarackot, holnap azzal próbálkozunk, hátha a nyers gyümi meghajtaná egy picit.
Egyébként azért sem gondolom, hogy a kaki okozná a hasfájást, mert kaki után is fáj a pocak,semmi különbség nincs akkor sem, ha 2 napja nem volt.
remélem nem fogytatok ki az ötletekből!:)
narancslé lehetett a bűnös szerintetek?vagy most a görcsoldó miatt javult a helyzet?mert azért köztudott, hogy ez a fajta görcsoldó sokmindenkinél bejött,nekünk is segített már korábban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!