Létezik, hogy csak akkor fáj a babám hasa, ha szopizik? Mi lehet a tejemmel?
Napok óta figyelem, hogy amikor tápszert kap, nem fáj a hasa, viszont amikor szopizik, akkor igen.
Nagyon oda figyelek mit eszek és az előtejből is lefejek valamennyit.
egy hét múlva lesz 5 hós a babám.
21.36-os!Mennyi idős volt a babád amikor elmúlt végleg hasfájás?
Hát ráfogtam a narancslére, legalább volt mire, de azóta se javult a helyzet. 3 napja nem ittam narancslevet, ma mégis üvöltött délután annyira fájt szopi után a pocakja. Pedig csak abban lehet a gond, amit én eszek, de a fornetti sajtos pogácsa csak nem okozhat gondot, meg ilyesmi, már mindent probáltam. Én sem puffadok, akkor nála mi lehet a gond?
Szia!
Tegnap én a káposztára gyanakodtam, egy nagyon picit ettem vasárnap. De ma este nekem is úgy üvöltött kislányom, hogy kis híján vele zokogtam. Torka szakadtából...
Mi is tápszerezünk is, nálunk a tápszertől is van fájás. Most váltottunk infacolról gripe waterre, holnap estig kell, hogy javuljon a helyzet. Ha nem lesz jobb, védőnőnk szerint akkor nem ez a mi szerünk. Pontosabban ez se. A piacon már csak az espumisan van, amit nem próbáltunk...
Szerintem ez a fura idő is megviseli a pici szervezetüket:(
Jobbulást Nektek!
utolsónak!
milyen idős a babud? espumisan nekünk nem jött be, mi is minden lehetségest kipróbáltunk.
Én tápszert ugyan nem adtam a babámnak, de nála is irtó erős hasgörcsök voltak az anyatej után egészen addig, amíg rá nem jöttünk, hogy tejfehérje és szója allergiája van. Ahogy kihagytam ezeket az étrendemből, úgy elmaradt a hasgörcse.
Mivel a tápszert tehéntej alapú (még a hypoallergén is), ezért valószínű, hogy nálatok nem a tejfehérje van, hanem valami más. Lehet a szója is. Ha eszel: csokit, párizsit, májkrémet, szójaliszttel készített bármilyen pékárut stb. stb., akkor előfordulhat, hogy ez a gond.
Sajnos csak úgy derül ki, ha letesztelsz egy termékcsoportot. Ha teljesen leállsz vele, és két napon belül nincs javulás, akkor nem az volt az ok, lehet tovább keresni...
Legjobbakat!
22:46
Azt lefelejtettem, hogy nálunk az Espumisan, Infacol stb, semmi nem használt semmit...
Milupa pregomint eszik, tejfehérje allergia miatt, így én sem nagyon eszek tejtermékeket. Viszont ez a szója dolog elgondolkoztató.már csak azt kell kitalálni,hogy egyáltalán mit ehetek akkor.a semmiből nem sok tejcsi lesz :(
köszi a válaszokat, azt hiszem újra visszaviszem majd a dokinéninkhez, hátha megtalálja az okát miért fáj neki mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!