Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Amikor gyermeketek 1 hetes...

Amikor gyermeketek 1 hetes volt hány percig szoptatátok, honnan tudtátok hogy eleget evett?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 06:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
Nézd, a fiam végül tápszeres lett, mert nem is igen volt tejem, lehet a sárgaság is hozzájárult, de inkább szerintem nálam volt a baj. El ne keseredj azért, mert a tápszertől sem lesz a babának semmi baja, a lényeg az, hogy egyen és fejlődjön. Az én fiam már 9 hónapos múlt, de még megfázva sem volt, gyönyörű, nagy, állandóan mosolygó, boldog gyerek. Ez a lényeg. De nálatok még simán rendeződhet a dolog, ha meg nem, akkor sem lesz semmi. A gyerekorvos gondolom figyeli a sárgaságát és a fejlődését.
2013. márc. 15. 12:39
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Én vagyok az aki mondta, ha nem tudod lefejni a tejed az még nem jelenti azt, hogy nincsen. Akkor én azt tudnám tanácsolni, ha szeretnéd szoptatni a babád akkor te magadnak rendszeresen fejjél stimuláld a melled. Mondjuk 2-3 óránként amit lefejtél pohárból add neki és ne cumisüvegből mert utána már nehezen fogadná el a cicit. Az én lányom 3x evett cumis üvegből de utána mindig gondok voltak mert nem akart enni. Én akkor ezt használtam és bevált. Viszont én azt tanácsolom, hogyha mégsem sikerülne akkor se keseredj el. Én ugyan csak anyatejet adtam a babámnak de rájöttem, hogy nem az a lényeg, hanem te mennyire szereted és mennyit foglalkozol vele. A másik tipp, ha szopik rendesen akkor fokozatosan csökkentsd a tápszert és növeld a szopik mennyiségét. Már volt ismerősöm aki így vissza tudott állni a csak anyatejes etetésre. De elindult a babád súlya felfelé?
2013. márc. 15. 15:14
 13/15 A kérdező kommentje:

Inkàbb attól félek hogy a tápszer miatt nagyon pufi lesz...

A barátnőm gyermeke akkora mint egy 8-9 hónapos közben csak 5 hónapos.

2013. márc. 15. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:
A tápszertől nem lesz pufi. Sok anyatejes baba sokkal ducibb, mint a tápszeresek. Egyébként meg az, hogy mekkora az 5 hónapos nem mérvadó, mert amikor elindul az igazi mozgásfejlődés, akkor a hízás lelassul. A fiam nagy, de nem a tápszertől. Közel 4 kilóval született, hosszú is, de mi is magasak vagyunk és nem nádszálvékonyak, úgyhogy ez genetika. 9. válaszoló vagyok
2013. márc. 15. 16:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Az lányom is sárga volt és aluszékony. Ha bealudt a cicin tisztába tettem, a talpát csikiztem és sikerült felkelteni annyira h jól lakjon. Ne add fel ugyanúgy voltam mint te és mára már annyira ügyesen szopizik elalvás nélkül. Kitartást hozzá és ne idegeskedj

1hó lány anyukája

2013. márc. 16. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!